100 ideeën voor heerlijk weg met de camper in eigen land

Vind je het ook heerlijk om een weekend of weekje in eigen land met de camper er op uit te gaan? Het gekke is alleen dat het juist in eigen land vaak lastig is om leuke bestemmingen te  verzinnen.

Er zijn zoveel mogelijkheden: naar de kust, de bossen in of juist een leuke stad bezoeken? En als de keuze eenmaal is gemaakt,  wat zijn dan de leukste camperplaatsen in de buurt?

Wij helpen je graag! Per thema zochten zij voor jou de tien leukste, mooiste en meest bijzondere camperplaatsen in Nederland: Aan de kust, Aan een rivier, Bij de bossen, Op het platteland, Leuke camperplaatsen met kinderen, Gratis camperplaatsen, Camperplaatsen waar je vlakbij een leuke markt kan bezoeken, In het waddengebied, Bij een leuke stad en Per provincie

Leestip:  Campr onthult met trots het nieuwste model De Outcast

Wat voor hun belangrijk was; maakt de camperplaats een verzorgde indruk? Is er een goede sfeer? Hebben de plekken een mooi uitzicht? Zijn de voorzieningen goed? Wat is er te doen in de nabije omgeving?  Zijn er mooie wandel- en fietsroutes?

camperplaatsenboekjeDe campings, die je ook aan treft in dit boek, zijn allemaal campervriendelijk en hebben vaak speciale camperplaatsen. Verder voldoen ze natuurlijk aan bovenstaande criteria.

We wensen je heel veel camperplezier op je ontdekkingstocht door ons mooie Nederland!

100 mooiste camperplaatsen in Nederland boek is te koop bij Bol.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in