Camping Dijk & Meer maakt dit jaar een doorstart

Camping dijk & meer (te Andijk) is onderdeel van recreatiepark “Het Grootslag” gelegen aan het IJsselmeer maakt dit jaar een doorstart. De camping die een jaar leeg stond gaat zelfstandig verder onder nieuw bestuur. Van de meer dan 200 plekken zijn 140 ruimere plekken gemaakt. De wens is om een ander publiek te trekken, minder seizoensplekken en meer avontuur en groen voor “natuur”mensen en rustzoekers.

Camping Dijk & Meer

Het verhaal van de nieuwe eigenaren en beheerder is leuk en onderhoudend. Teun en Marieke zijn compagnons met een detacheringsbedrijf en Chris (oom van Teun) is een oudgediende terreinbeheerder die nu nog bij de Westergasfabriek als beheerder werkt. Ze kregen de kans om de camping nieuw leven in te blazen, eigenlijk per toeval en zijn er maar in gedoken. Het moet een gezellige mengelmoes worden van toeristenplekken, verhuur van luxe tenten en andere bijzondere objecten.

Tiny Housjes

Op termijn moeten er ook vaste plekken komen voor Tiny Housjes en mss zelfs werkplekken waar zelf (in het seizoen) een huisjes gebouwd kunnen worden… Twee weken terug arriveerde al een tram, Chris kreeg deze van ID&T ondernemer Duncan Stutterheim die nu het Westergasterrein bezit. Tevens kochten ze een oude truck die nu dienst doet als receptie en zijn ze nu bezig met het aanschaffen van andere interessante objecten voor op de camping.

Leestip:  Karsten Tenten en Easy Caravanning nemen volgende stap

Wil je alles weten over Camping Dijk & Meer

 

 5/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in