Vakantiebeurs CMT 2019

Vakantiebeurs CMT 2019 – ’s werelds grootste openbare handelsbeurs voor toerisme en vrije tijd. Laat je inspireren en ontdek je volgende droomvakantie en alles wat daarbij komt kijken. Geniet en ervaar een vakantiedag met folklore, vermakelijke shows, de mooiste bestemmingen en de nieuwste caravans. Wat je ook tijdens jouw vakantie wilt beleven, je vindt de beste ideeën op de CMT 2019.

Vakantiebeurs CMT 2019 in Stuttgart, in Duitsland ook wel de voorjaarsbeurs genoemd, zullen een ongeveer 2000 exposanten hun producten gedurende 9 dagen tentoonstellen aan de meer dan 200.000 bezoekers. Omdat dit na de Caravan Salon Messe in Düsseldorf de grootste kampeerbeurs / vakantiebeurs in Duitsland is, zullen fabrikanten ook op deze camper beurs weer veel nieuwe producten en innovaties introduceren.

Nieuwe openingstijden

Ze zijn nu nog langer voor je geopend. Vanaf nu begint de CMT om 9 uur in de weekenden. Tijdens de week begint het zoals gebruikelijk om 10 uur.

Ontdek je droom vakantie en alles wat er nog beter maakt reizen: tips, reizen trends, nieuwe doelen, landen, regio’s, steden, individuele en reispakketten, caravans, campers, apparatuur en nog veel meer. Hier kunt u direct boeken en profiteren van gunstige handel biedt. Het heeft een heerlijk kleurrijke vakantie op het CMT 2019!

Leestip:  Vernieuwde beursindeling en toevoegingen voor Recreatie Vakbeurs 2024

Kijk voor meer informatie op Vakantiebeurs CMT 2019

Foto: Kärnten Werbung / Franz Gerdl

 

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in