Twentse Caravan Club samen, maar toch zelfstandig

De Twentse Caravan Club is een vereniging van actieve leden die samen kampeerreizen maken in binnen- en buitenland onder het motto “samen, maar toch zelfstandig en veilig op pad”.

Door in groepsverband te reizen kan men bij noodsituaties elkaar bijstaan en problemen die onderweg optreden verhelpen. Reizen in groepsverband houdt ook gezelligheid in, maar ze geven elkaar altijd de nodige ruimte om het verblijf op de camping zelf in te vullen. De reizen worden gemaakt in het voor- en najaar.

De Twentse Caravan Club is een vereniging van en voor caravanners en camperaars die graag samen willen reizen. Zij bieden de leden de mogelijkheid om in het voor- en najaar
deel te nemen aan korte of lange kampeerreizen in binnen- of buitenland, die door de reiscommissie geselecteerd worden uit een pakket van meer dan 40 reizen.

Leestip:  Fusie Goboony en Yescapa

Zij zijn een volledig zelfstandige vereniging. Dat betekent dat alles wat met reizen te maken heeft door de leden zelf wordt georganiseerd, zodat de kosten zo laag mogelijk worden gehouden.

De reizen worden in groepsverband gemaakt. Doorgaans wordt in wisselende groepjes van twee of drie equipes gereisd.

De club heeft ca. 350 leden, bestaande uit echtparen en alleenstaanden uit alle geledingen van de maatschappij, met een gezamenlijke voorliefde voor kamperen.

Het reizen in de bescherming van een groep geeft een gevoel van veiligheid en om in geval van calamiteiten er niet alleen voor te staan. Uitgangspunt is dat van iedere equipe wordt verwacht dat ze in principe het normale kampeergebeuren zelfstandig kunnen realiseren en op tijd en plaats, naar vermogen, een ander willen helpen.

Wil je alles weten over Twentse Caravan Club?, kijk dan op de website.

Leestip:  Dormio start ontwikkeling luxe resort in Tirol
 4.8/5 (4)

Wat is je waardering?

1 REACTIE

  1. zin om samen met de Twentse Caravanclub in het najaar nog op reis te gaan of anderzijds gein?
    bezoek morgen, 4 april, onze reizenbeurs in het Hoogspel te Delden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in