Sunshine Group neemt De Waard per direct over

Sunshine Group, aanbieder van kampeerspullen, neemt De Waard tenten per direct over. De bekende De Waard tenten zijn een sterk merk met een trouwe klantenkring, stelt het bedrijf. De banen blijven behouden.

De winkel in Heerde zal openblijven. De fabriek in Tsjechië zal ook open blijven en behouden 42 werknemers hun baan. Dit zijn de afspraken die vastgelegd zijn in de voorwaarden van de verkoop van De Waard. (onderdeel van Vrijbuiter.)

De Sunshine Groep neemt ook de zakelijke activiteiten van Vrijbuiter over zodat de fabriek kan blijven bestaan. Het is nog onduidelijk of de vier megastores van Vrijbuiter zullen blijven bestaan. Voorlopig zijn de deuren van de winkels nog geopend.

Groeikansen

De directie van de Sunshine Group zegt goede kansen te zien voor de Waard. ,,De directie van de Sunshine Group koestert de kwaliteit, zelfstandigheid en motivatie van de medewerk(st)ers en wil dit ook graag vasthouden. Daarnaast ziet de Sunshine Group diverse groeimogelijkheden voor zowel De Waard als de zakelijke activiteiten in binnen- en buitenland.”

Leestip:  Dormio Group lanceert nieuw merk Summio Parcs

Sunshine Group is ook eigenaar van vouwwagenmerk Alpenkreuzer en de voortenten van Doréma. De Vrijbuiter ging begin deze maand ten onder aan een combinatie van ambitieuze groeidoelstellingen en langjarige verplichtingen.
Curatoren onderzoeken nog of een overname mogelijk is voor de vier megastores van de kampeerwinkelketen, die niet zijn overgenomen door Sunshine. De winkels zijn gelegen in Roermond, Roden, Zaandam en Gouda.

Meer kampeerwinkels

Alternatieve online kampeerwinkels zijn: Kampeerwereld.nl en Kampeervoordeel.nl.

Meer (online) winkels vind je op onze kampeerwinkels pagina.

De Waard tenten

Elke kenner zal het je bevestigen: tenten van De Waard staan bekend om hun hoge kwaliteit en lange levensduur. Het is niet voor niets dat onze hele Nederlandse kust volstaat met deze robuuste familietenten.

Bron: AD.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in