Nieuw kampeerseizoen 2018

North Nature Collectie – voor de ultieme kampeerbeleving voor het kampeerseizoen 2018.

Geïnspireerd op de kampeertradities van vroeger waarbij met elkaar te genieten in de natuur centraal stond tijdens het kamperen, komt Isabella voor het seizoen 2018 met de North Nature Collectie. Een moderne, stijlvolle en comfortabele variant van het eenvoudige leven. Het design van de North Nature collectie is eenvoudig, elegant en gebalanceerd. Wat stijl betreft heeft Isabella in de North Nature collectie gezocht naar een sterk visueel concept waarin design, kleur, symmetrie en contrasten in Balans zijn. “De kleuren in de North Nature Collectie van Isabella zijn gedempt en ruw met een vleugje donkerblauw.

Alle kleuren verwijzen duidelijk naar de Noordelijke  sfeer en Scandinavische designtradities… Eigenlijk hebben wij het beste van 60 jaar ervaring meegenomen in de North Nature Collectie”, legt Anne Halskov, designmanager Isabella, uit. De nieuwe North Nature collectie van Isabella bevat een breed productassortiment. De collectie bestaat uit voortenten, bungalowtenten, meubels en keukengerei. “De North Nature collectie is bedoeld om een synergie tussen de verschillende productgroepen te realiseren die de eindgebruiker ten goede komt en voor een unieke kampeerervaring zorgt”, aldus Anne Halskov.

Leestip:  De nieuwe topvoortenten voor caravans voor 2024

Meer innovatieve en slimme accessoires

stekkerblokNaast de North Nature Collectie en Isabella Camp-let introduceert Isabella nog veel meer nieuws voor het kampeerseizoen 2018. Zo lanceert Isabella een handige inklapbare kinderstoel, welke op de Isabella kampeerstoelen past en vele andere stoelen. Eenvoudig vast te klikken of als mini regisseursstoel te gebruiken en  de oplossing voor kamperen met kleine kinderen. Daarnaast wordt de meubelcollectie verder uitgebreid met de nieuwe Loke stoel, welke beschikbaar is met een hoge of lage rugleuning  en de nieuwe Balder stoel, die je eenvoudig overal mee naar toe neemt. Ook komt Isabella komend kampeerjaar met een assortiment keukenaccessoires zoals een opvouwbaar afwasrek en een “Buildaglass”, een inklapbaar wijnglas. Maar ook luxe servies en bestek van hoogwaardig materiaal.

Ander groot nieuws is het nieuwe elektronica-assortiment van Isabella met een stekkertoren voor in de opvouwbare Isabella opbergkasten en een draadloze oplaadplaat die onder de bovenplaat van deze opbergkasten geplaatst kan worden. Deze oplaadplaat kan twee mobiele telefoons of een tablet tegelijkertijd opladen.

Leestip:  NKC - Knaus en Weinsberg roepen campers terug

Isabella Camp-let vouwwagen

Stel uw eigen Isabella Camp-let vouwwagen samen

De Deense vouwwagenproducent Camp-let is begin dit jaar door de Isabella Group overgenomen en heeft nu de naam Isabella Camp-let. De Isabella Camp-let vouwwagen is stabiel, licht en compact, zoals hij altijd geweest is. De vouwwagen is gemaakt om van het kamperen in de natuur te genieten, maar dan met een keuken, een echt bed en overdekte verblijfsruimte. Het concept van Isabella Camp-let is eenvoudig. Als u voor  een Camp-let kiest, krijgt u de Camp-let aanhanger en heeft u de keuze uit drie verschillende voortenten, twee verschillende keukens en extra uitrusting zoals een uitbouw en/of luifel naar wens en behoefte.

Ventura breidt verder uit met Ventura AIR

Na de Pascal 390 komt Ventura komend kampeerseizoen met 4 nieuwe opblaasbare voortenten voor caravans en campers. De Trinus 400, Cito 350, Ventum en Simplex alle gemaakt van de voornaamste materialen en voorzien van de beste techniek voor opblaasbare tenten. De opblaasbare Ventura AIR modellen zijn bijzonder makkelijk op te zetten en af te breken en zijn hiermee ideaal voor korte kampeervakanties.

Leestip:  Isabella-stoel wint stoelentest met 12 kampeerstoelen

Voor uitgebreide informatie www.isabella.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in