De Fixxter XXL Toyota camper

De Fixxter XXL Toyota camper, de net iets groter compacte camper – Compacte campers zijn door het geringe formaat uitstekend als dagelijkse auto in te zetten. Tijdens het kamperen merk je wel dat er concessies gedaan zijn aan bijvoorbeeld kastruimte, formaat koelkast en afmetingen bed. De Fixxter XXL Toyota is slechts 35 cm langer maar biedt veel extra kampeer plezier. Omdat de draaicirkel van deze zuinige en comfortabele Toyota klein is blijft het een handige dagelijkse auto.

Een interieur met veel leefruimte

Het interieur van de Fixxter XXL Toyota is uniek, de slaapbank is verschuifbaar zodat je zelf bepaalt hoeveel leefruimte je hebt. Draai je de voorstoelen en schuif je de bank naar voren dan ontstaat er een zitgroep en je kan dan gezellig om de tafel zitten. Schuif je de bank naar achteren dan heb je een zee aan ruimte. Bijzonder detail van deze slaapbank is dat het schuifsysteem werkt zonder kwetsbare rails in de bodem.

Fixxter XXL interieur

Hoog slaapcomfort en zitcomfort

Goed slapen, ook tijdens  je vakantie, is wel zo fijn. Het formaat van het geheel vlakke bed is maar liefst 135 x 200 cm Daarnaast is ook een 210 cm versie leverbaar. Zowel in de breedte als in de lengte van het bed onderscheidt de Fixxter XXL zich van de bestaande compacte campers. Omdat slaapcomfort zo belangrijk is is het zelfs mogelijk een harder of juist zachter matras te bestellen. De slaapbank kan geleverd worden in een 2 zits uitvoering en in een drie zits uitvoering. Door de toepassing van verstelbare lendenkussens is het zitcomfort hoog.

Leestip:  Huur een Pickup camper en maak een fantastische rondreis
Handige keuken met grote koelkast

De keuken is voorzien van 2 pitten met piëzo-ontsteking en een spoelbak. Door de rookglazen afdekplaten ziet de keuken er stijlvol uit.  Aan de voorkant van de keuken zit een besteklade, zo hoef je nooit meer naar het bestek te zoeken. Ook aan de voorkant zit de uitschuifbare keukentafel. Deze heb je dus altijd bij de hand. Een grotere tafel is als optie leverbaar. Vier je je vakantie in warmere landen dan is een grote koelkast wel zo belangrijk. De gebruikte koelkast is veel groter dan wat  gebruikelijk is in deze klasse.

Veel bagageruimte in de Fixxter XXL

Zeker als je met 4 of 5 man er op uit gaat is voldoende bagageruimte belangrijk. Omdat de Fixxter XXL wat langer is heb je meer bagage ruimte. Daarnaast is er creatief met de beschikbare ruimte omgesprongen. Zo bevindt zich de huishoudaccu in de motorruimte en een jerrycan heeft een plekje gevonden in een holle ruimte van de carrosserie. Daarnaast kan je ervoor kiezen om de Campinggas fles onder de camper te plaatsen. De Porta Potti heeft een eigen opbergruimte gekregen.

Leestip:  ANWB Camper en Caravan van het Jaar 2024
Een slaaphefdak met ruimtegevoel

Speciaal voor vogelaars, zonaanbidders en sterrenkijkers kan de tent van het slaaphefdak geheel open geritst worden. Welk gevoel van vrijheid en ruimte geeft het als je dan de zon op ziet komen of onder ziet gaan?

Fixxter XXL dak

De Fixxter XXL, op basis van een nieuwe of jong gebruikte Toyota Proace

De Fixxter XXL wordt gebouwd op basis van een nieuwe of jong gebruikte Toyota Proace bestelwagen. En wil op een nog voordeliger manier een Fixxter XXL hebben? De Fixxter XXL kan ook in een bouwpakket vorm geleverd worden. Het slaaphefdak en de slaapbank worden geplaatst en voor de keuring wordt gezorgd. Je zet zelf de meubels in elkaar en je plaatst ze.

Fixxter XXL slaapbankl
Kijk hier als je alles wilt weten over de Fixxter XXL Toyota camper

Leestip:  Schroeven, platen, vloerzeil, isolatie, elektra, gas, etc.
 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in