Minicamping In de Bocht genieten van de ondergaande zon

Minicamping In de Bocht – Kamperen op de boerderij centraal op Walcheren, Zeeland.

Midden op Walcheren op 6 km afstand van de stranden Zoutelande en Oostkapelle en op 5 km afstand van Middelburg vindt je Minicamping: ‘In de Bocht’. Hier kunnen kinderen heerlijk spelen in de grote zandbak, samen springen op de trampoline, eindeloos hangen in de netschommel of racen op de skelters. Konijnen kunnen worden vertroeteld, ook mag het favoriete konijn komen logeren en staat dan in een hokje bij het eigen kampeermiddel. Vlakbij zijn verschillende fraaie en bijzondere wandelpaden die dwars door de weilanden gaan en veelal langs water lopen met hier en daar een trekvlot.

Na een fietstochtje van 15 minuten ben je in het centrum van Middelburg, maar ook kunnen er mooie fietstochten gemaakt worden over de landweggetjes, door het bos of door de duinen. Met andere campinggasten kun je gezellig een spelletje jeu des boules spelen om daarna uit te rusten en te genieten van de ondergaande zon voor jouw kampeermiddel, op de veranda van de lodge of het terras van één van de chalets.

Leestip:  Camping Stuhlegg met uitzicht op het meer van Thun
Faciliteiten

In het verwarmde toiletgebouw zijn er voldoende douches, wastafels en toiletten zodat je niet in de rij hoeft te staan. Samen douchen (met jouw kind) kan in de familiedouche. En de allerkleinsten kunnen heerlijk spetteren in een baby bad.

Na de maaltijd kun je jouw afwas doen bij één van de overdekte afwasplaatsen.

En ook aan de was is gedacht, wil je tussendoor een wasje draaien dan kan dat tegen vergoeding in de wasmachine in het toiletgebouw waar ook de droger staat om het daarna eventueel te drogen.

Receptie / Recreatieruimte

Bij aankomst kun je zich melden bij de receptie die je in de recreatieruimte kunt vinden naast het toiletgebouw.

Verder vindt je in de recreatieruimte een ruime zithoek, televisie, eettafel, een compleet ingerichte keuken met koelkast, diepvries en gasstel waar je als kampeerder gebruik van kunt maken.

Leestip:  Tips voor kamperen in de winter

Luxe plaatsen

Voor de kinderen

Natuurlijk hoeven hun jongste gasten zich niet te vervelen op hun minicamping. Er zijn diverse speeltoestellen, veldjes om te voet- of volleyballen, jeu des boulesbaan, trampoline, vogelnestschommel, skelters en konijntjes om te knuffelen.

Natuurlijk ontbreekt wifi niet op hun minicamping, hiervan kun je kosteloos gebruik maken. Bij aankomst ontvang je een code om met jouw mobiele apparaten contact te maken me het wereldwijde web.

Website minicamping In de Bocht: www.minicampingindebocht.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in