Kampeerbelevenis Brabant 2019

De combinatie van vele vierkante meters kampeerartikelen, het brede aanbod van vakantieparken, campings, caravans en campers en oog voor trends en ontwikkelingen, zorgt keer op keer voor een groot aantal deelnemers die je graag willen ontmoeten in een gemoedelijke sfeer.

Kampeerbelevenis Brabant is een podium waar kampeerders en aanbieders elkaar ontmoeten. Voor de recreatieondernemer het ideale platform om zijn/haar product en dienst in de zuidelijke helft van Nederland én Vlaanderen bij een zeer geïnteresseerde kampeerconsument onder de aandacht te brengen. Voor de enthousiaste kampeerder een ideale gelegenheid om zich op laagdrempelige wijze voor te bereiden op de vakantie.

Kampeerbelevenis wordt ondersteund met een krachtig communicatieplan dat met professionaliteit wordt uitgevoerd op onderscheidend niveau.

Kampeerbelevenis tovert eens per jaar de 25.000 meter grote showroom van Bax Totaalrecreatie (Bergeijk) om tot een volwaardige en complete expo, een geweldig evenement voor zowel bezoeker als exposant.

Leestip:  Camping Westenenk - Kamperen, B&B en Logies

Alles weten over Kampeerbelevenis Brabant

Wanneer

Vrijdag 1 november tot en met zondag 3 november 2019

Waar
Locatie

BAX Totaalrecreatie B.V.
Loo 22 in Bergeijk

Openingstijden

Dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00.

Entreeprijs

Gratis entree! en parkeren

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in