Herzog Easy Top opblaasbaar beschermdak

0

Het Herzog Easy Top beschermdak – De weersomstandigheden veranderen steeds sneller. Van regenbuien met hagelstenen tot zonovergoten dagen binnen enkele dagen. Om uw caravan te beschermen op een eenvoudige en snelle manier heeft Herzog een opblaasbaar beschermdak ontworpen en geproduceerd.

Easy top

1,2,3 en klaar! Het innovatieve all-round beschermdak “Easy-top” kan binnen 30 minuten worden opgebouwd. U schuift eenvoudig 1 zijde van het beschermdak in de raamrail en blaast de dragers met een handpomp op. Daarna legt u de opgeblazen dragers die aan het dakdoek vastzitten over de caravan en spant hem aan de disselzijde van de caravan af op de verstelbare steunen. De spanbanden naar de hoeksteunen brengen het dak op spanning. Door de steunen aan de voorzijde is uw raam aan de disselzijde goed te gebruiken.

Door het Herzog Easy-Top beschermdak te plaatsen zorgt u voor een isolatie van geluid en temperatuur.  De Easy Top is te leveren in 260 en 280 cm breedte en valt over de hele lengte van de caravan. De Easy Top is te koop vanaf € 598,00 via de caravan- en kampeerartikelendealer. Voor informatie: herzogvoortenten.nl

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *