Herzog Easy Top opblaasbaar beschermdak

Het Herzog Easy Top beschermdak – De weersomstandigheden veranderen steeds sneller. Van regenbuien met hagelstenen tot zonovergoten dagen binnen enkele dagen. Om uw caravan te beschermen op een eenvoudige en snelle manier heeft Herzog een opblaasbaar beschermdak ontworpen en geproduceerd.

Easy top

1,2,3 en klaar! Het innovatieve all-round beschermdak “Easy-top” kan binnen 30 minuten worden opgebouwd. U schuift eenvoudig 1 zijde van het beschermdak in de raamrail en blaast de dragers met een handpomp op. Daarna legt u de opgeblazen dragers die aan het dakdoek vastzitten over de caravan en spant hem aan de disselzijde van de caravan af op de verstelbare steunen. De spanbanden naar de hoeksteunen brengen het dak op spanning. Door de steunen aan de voorzijde is uw raam aan de disselzijde goed te gebruiken.

Leestip:  SchipperCaravans - kampeer specialist in Limburg

Door het Herzog Easy-Top beschermdak te plaatsen zorgt u voor een isolatie van geluid en temperatuur.  De Easy Top is te leveren in 260 en 280 cm breedte en valt over de hele lengte van de caravan. De Easy Top is te koop vanaf € 598,00 via de caravan- en kampeerartikelendealer. Voor informatie: herzogvoortenten.nl

 3.5/5 (2)

Wat is je waardering?

3 REACTIES

  1. Ik heb interesse in een opblaasbaar beschermdak voor onze caravan. Ik heb een nieuwe caravan gekocht: Hobby 460 UFe. Die wordt in juni van dit jaar geleverd. In de gebruiksaanwijzing van de Herzog Easy Top opblaasbaar beschermdak staat dat 1 zijde van het beschermdak in de raamrail geschoven moet worden. Mijn vraag is in welke raamrail en of dit beschermdak ook geschikt is voor onze nieuwe caravan?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in