Haal alles uit de zomer

met de draagbare barbecues en grills van Campingaz®

Draagbare barbecues zijn een geweldige manier om van het buitenleven te genieten terwijl je heerlijke maaltijden kookt. Ze zijn perfect voor stadsparken, weekendtrips en picknicks omdat ze gemakkelijk kunnen worden vervoerd en neergezet worden waar je maar wilt. Kies de 360 Grill CV of Attitude 2go CV van Campingaz voor jouw volgende kookavontuur in de buitenlucht.

360 GRILL CV

Deze tafelgrill is uitgevoerd in een stijlvol en praktisch ontwerp. De 360 Grill CV bevat een omkeerbare bakplaat van gegoten aluminium met anti-aanbaklaag. De 2200W brander, met 360 graden vlamverdeling, zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling over de gehele grill. Verder heeft dit veelzijdige kooktoestel een pandrager, zodat er op verschillende manieren op gekookt kan worden.

360 GRILL CVDe vaatwasbestendige vuurschaal met anti-aanbaklaag kan worden gevuld met water om vet en overtollige sappen op te vangen. Deze vuurschaal is volledig uit de 360 Grill CV te halen. Daardoor kan deze het na gebruik snel en eenvoudig schoongemaakt worden.

Leestip:  Elektrisch barbecueën met Campingaz

De 360 Grill CV is beschikbaar in twee kleuren – CV Anthracite en CV Copper – en werkt op een CV 470 Plus gascartouche. Verder bevat het kooktoestel een beschermende deksel voor wanneer deze niet in gebruik is en wordt het met een draagtas geleverd. Dat maakt de 360 grill CV draagbaar en daarmee niet alleen perfect voor een gezellig samenzijn in het park, maar ook voor een kampeeravontuur. Voor de liefhebbers is de 360 Grill is ook verkrijgbaar in een cilinder versie.

CV Anthracite en CV Copper

ATTITUDE 2GO CV

De Attitude 2go CV van Campingaz bevat de functionaliteiten van een gasbarbecue, maar dan in een compact en draagbaar formaat. En omdat het oog ook wat wil, is de barbecue uitgevoerd in een modern design. Ook voor lekkerbekken die er met de camper of caravan op uit trekken, is de Attitude 2go CV een goede keuze.

Leestip:  75 jaar Campingaz

compacte barbecueDe compacte barbecue is voor een kwalitatieve barbecue-ervaring uitgerust met Campingaz’ innovatieve Blue Flame-systeem. Dit zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling over het gehele kookoppervlak en voor efficiënt verbruik van het gas. Zo worden met de brander alle ingrediënten gelijkmatig en goed verhit. En dankzij de elektrische piëzo-ontsteking is de barbecue in een oogwenk aangestoken.
Een ingebouwde thermometer maakt het controleren van de temperatuur vanaf de buitenzijde mogelijk, zonder dat het deksel geopend hoeft te worden en daarmee hitte verloren gaat. En een vetopvangbak aan de voorzijde maakt schoonmaken eenvoudig.

Deze compacte versie uit de Campingaz Attitude- serie draagt een gewicht van slechts 13.9 kg. En dankzij de afgeronde handvaten, is deze kleine barbecue moeiteloos te verplaatsen. De Attitude 2go CV werkt op een CV 470 Plus cartouche en is zowel met een zwart als met een zilvergrijs deksel verkrijgbaar. De draagbare grill meet 59 x 52 x 36 cm. Voor de liefhebbers is de Attitude 2go ook verkrijgbaar in een cilinder versie.

Leestip:  Koken op het kampvuur met eetbare wilde planten

Campingaz Attitude- serie

Bezoek voor meer informatie www.campingaz.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in