Forster Youngster V 541: voor actieve camperaars

De compacte buscamper Forster Youngster V 541 brengt de camperaar overal: van de stad tot de bergen of het strand. Het budgetmerk van Eura Mobil richt zich hiermee op jonge en actieve camperaars die er graag met een camper op uit trekken.

De buscamper is ontworpen voor mensen die alleen of met z’n tweeën camperen. Daarom zijn er slechts twee zitplaatsen: de draaibare cabinestoelen. Op de plaats waar in de meeste buscampers een dinettebank met tafel staat, is hier een multifunctionele ruimte te vinden. Deze is uit te rusten met een extra tafel of met opbergboxen.

Op een lengte van 5,41 meter moeten er keuzes worden gemaakt. Dat is bijvoorbeeld gebeurd in de keuken, waar de kookplaat slechts één gaspit heeft. Verder is het keukenblok voorzien van alles wat een camperaar op reis nodig heeft: een spoelbak, bovenkasten en een compressorkoelkast van 70 liter, op de kopse kant. Ook de badkamer is helemaal compleet met een toilet, wastafel en douche. Met een kledingstang is deze ruimte ook als hangkast te gebruiken.

Leestip:  Tonke Busfestival keert terug

hefbed

Het hefbed achterin is elektrisch bedienbaar. Wanneer het op de hoogste stand staat, is eronder genoeg ruimte om grote spullen mee te nemen. Hier passen bijvoorbeeld een fiets of andere sportattributen.

Derde slaapplaats

Voor de Forster Youngster V 541 zijn drie uitbreidingspakketten verkrijgbaar. Wie in de buscamper wil werken, kan kiezen voor het Mobile Office-pakket met een kantoorkast en laptoptafel. De Individual Kit bestaat uit systeemwanden voor de multifunctionele ruimte voorin. Aan deze wanden zijn sportartikelen, tassen, netten of boxen te bevestigen.

Met het Open Lounge-pakket is het mogelijk om aan de achterzijde van de camper, met de deuren open, een zitje te creëren. Deze set bestaat uit een zitplaats, een opklapbare campingtafel en een derde slaapplaats onder het hefbed.

Fiat Ducato dient als basisvoertuig van de Forster Youngster V 541

De Fiat Ducato dient als basisvoertuig van de Forster Youngster V 541. Onder de kap heeft de Ducato een 140 pk-motor. Verder is de buscamper uitgerust met onder meer ABS & ESP, twee airbags, een ecopakket met start-stopsysteem en handmatig bedienbare airconditioning. De Forster Youngster V 541 is leverbaar vanaf 57.400 euro.

Leestip:  NKC - Frankia Platin Pure: versoberd vlaggenschip

Bron: NKC

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in