‘Famping’ in een circusdorp

Theater aan Twater, een bekend internationaal straattheater en circusfestival dat op 21 en 22 mei 2022 in Boom (België) plaatsvindt, opent dit jaar ook een eigen camping.

Het festival speelt daarbij in op de trend van famping: met de familie op een heus festival kamperen. Niet zomaar in eigen tentjes of goedkope kartonnen tentjes of zo, maar in een beperkt aantal bell tents. Die worden volledig ingericht, zodat je als kampeerder geen zorgen hebt.

Mini-optredens, lullaby’s aan het kampvuur, circusinitaties, een kinderboerderij, een uniek wake-up concert en een diner waarbij iedereen met zijn handen kan en mag eten vormen de basis van de camping die ingericht wordt als een circusdorpje. Daarnaast is er het festival zelf uiteraard waar op twee dagen tijd 150 internationale optredens plaatsvinden. Het weekend zal te kort zijn want je kan ‘s voormiddags op zoek naar de zeven Trollen die in De Schorre wonen. Dat is trouwens het fantastische domein waar elk jaar Tomorrowland plaatsvindt, maar anders dan bij het dance festival overnacht je hier op het terrein zelf en dat is uniek want dat mag maar één keer per jaar.

Leestip:  Glamping en famping op Theater aan Twater

bell tents

Om het helemaal cool te maken heeft Theater aan Twater trouwens ook het in België al zeer bekende kinderfestival Schorremorrie ‘overgenomen’ zodat het speelparadijs voor kinderen van 3 tot 12 jaar een nieuw onderdeel wordt.

Theater aan Twater

Wie boekt via de website www.theateraantwater.be en na zijn betaling ook een mailtje stuurt naar kaaimannen@telenet.be met de vermelding ‘Kampeermagazine.nl’ krijgt 10 procent korting. Deze wordt na betaling meteen terug gestort.

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in