Familiecamping De Vossenburcht in Overijssel

Familiecamping De Vossenburcht in IJhorst – Schitterend gelegen in het Reestdal op de grens van Overijssel en Drenthe.
Als je aan komt rijden door het Reestdal in Overijssel, begint de ontspanning al voor je de familiecamping op rijdt. De weg loopt tussen mooie uitgestrekte weiden, veel natuur en boerderijen.

Familiecamping De Vossenburcht ligt midden in een heerlijke bosrijke omgeving. De omgeving leent zich bij uitstek voor uitstapjes, fietstochten en wandeltochten met de hele familie. Je kunt ook genieten van de vele vogels die je hoort tijdens het verblijf op hun familiecamping.

De camping

Familiecamping de Vossenburcht biedt gezelligheid voor het hele gezin. De camping is bijzonder mooi aangelegd, heeft ruime kampeerplaatsen en biedt je dan ook alle voorzieningen die een verblijf aangenaam maken. Je vindt er onder andere een een verwarmd zwembad, wasserette en een gezellige kantine met bar, biljart en terras. Ook beschikt de camping De Vossenburcht over een uitstekende snackbar en een nieuwe recreatiezaal.

Leestip:  Camping De Veerse Pot vakantie in het mooie Veere

De ruime kampeerplaatsen zijn omringd door bosschages en voorzien van elektriciteit. Naast standaard- en comfortplaatsen kun je ook een tentplaats of camperplaats reserveren op hun camping in Overijssel. Er is een verzorgstation aanwezig voor campers en ze hebben een luxe sanitair gebouw die van alle gemakken is voorzien.

Ruime plaatsen

Naast kamperen is het ook mogelijk om een accommodatie te huren op De Vossenburcht, zoals een Staphorsterhuisje, Reestcottage of een boomhut! Deze mooie familiecamping in Overijssel biedt uiteraard voorzieningen die bij een camping horen zoals een buitenzwembad, een grote speeltuin en een recreatieteam in het hoogseizoen.

Website Familiecamping de Vossenburcht: www.devossenburcht.nl

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in