Extra grote editie van Camperbeurs Hardenberg

Wij hadden het al aangekondigd maar zeker de moeite waard eens een kijkje te nemen. Eind september vindt een extra grote editie van Camperbeurs Hardenberg plaats. De beurs die voor iedereen toegankelijk is, is uitgebreid met twee extra beurshallen. In totaal zijn er voor Camperbeurs zes beurshallen in gebruik. Ook het vernieuwde bezoekersrestaurant van Evenementenhal Hardenberg wordt in gebruik genomen. Camperbeurs is op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 september van 10.00 tot 17.00 uur te bezoeken in Evenementenhal Hardenberg.

Tijdens Camperbeurs Hardenberg zijn veel (bekende) merken vertegenwoordigd op beursvloer, zoals Malibu, Karmann, Forster, Chausson, Laika, Concorde, Hymer, Dethleff, Sunlight Campers, Volkswagen buscampers, Adria, Burstner, Carthago, Hobby en Knaus. Ook worden er presentaties gegeven in het Campertheater door verschillende samenwerkingspartners, zoals het NKC (Nederlandse Kampeerauto Club) en CampersCaravans. Zij geven de bezoeker praktische informatie mee naar huis, zodat ze nog meer inzicht krijgen in het reizen met een camper. Alle presentaties zijn gratis bij te wonen. Ook kunnen bezoekers deelnemen aan een Camperquiz door Aveco en CCE in hal 3, naast het fietsparcours. De quiz begint iedere dag om 12.00 uur en duurt circa 30 minuten. Er zijn verschillende prijzen te winnen. Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

Leestip:  Kom naar het Eventje!
Vernieuwd restaurant geopend

Tijdens de Camperbeurs in Hardenberg is ook het compleet vernieuwde restaurant geopend. Hier kunnen bezoekers onder meer terecht voor een lunch. Verder zijn er op de beurs diverse terrassen die geheel worden aangekleed in de stijl van de beurs. Bovendien wordt elke dag een optreden verzorgd door verschillende muzikanten om de bezoekers het ultieme vakantiegevoel te geven.

Ook dit jaar kunnen vrouwen camper (leren) rijden op Camperbeurs Hardenberg. Initiatiefneemster Tineke de Ruijter ziet vaak dat mannen een camper besturen. Een gemiste kans voor vrouwen, vindt De Ruijter. Het rijden in een camper levert volgens haar juist veel plezier op en dat gevoel wil ze delen met andere vrouwen. Daarom kunnen vrouwen tijdens Camperbeurs Hardenberg een proefrit maken. Verder is er dit jaar een uitgebreid aanbod aan (elektrische) vouwfietsen. Bezoekers die hun toekomstige fiets willen testen, kunnen hiervoor terecht op het fietsparcours.

Leestip:  Camp to Go is ook dit weekend op de Fiets en Wandelbeurs
Openingstijden Camperbeurs 2019

De Camperbeurs in Hardenberg geldt al jaren als afsluiter van de zomervakantie. Dit jaar vindt de beurs plaats op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 september van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs is voor volwassenen (vanaf 13 jaar) 8 euro (online ticket) en 9 euro aan de deur. Kinderen van 5 tot en met 12 jaar betalen online 4,50 euro of 5 euro aan de deur. Kinderen tot en met 4 jaar hebben gratis toegang, ook het parkeren is gratis. Voor meer informatie en kaartverkoop: http://www.camper-beurs.nl.

 3/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in