DK-STELLPLÄTZE 2017 – nieuw concept voor campers

DK-Stellplätze worden aangeboden door ruim 110 van de best gelegen campings in Denemarken. Ze hebben moderne voorzieningen en je kunt er je huishoudelijk afval en afvalwater kwijt en vers drinkwater tanken. DK-Stellplätze zijn er voor alle camperrijders die veilig en flexibel willen overnachten.

DK-Stellplätze zijn specifieke standplaatsen voor campers waar je in de regel in de buurt staat van andere campers. Op de presentatiepagina’s van de individuele campings vind je de prijzen van de verschillende voorzieningen die worden aangeboden. Op de meeste campings bepaal je zelf hoe lang je wilt blijven.

Brochure

Bekijk ook hun DK-Stellplätze-brochure 2017 met een totaaloverzicht van de ruim 110 DK-Stellplätze in Denemarken. Op de achterzijde zijn de DK-Stellplätze door middel van cijfers aangegeven op een kaart van Denemarken. In de brochure staat de contactinformatie van de campings.

Leestip:  EP stemt voor hoger campergewicht met B-rijbewijs

QuickStop-regeling worden vervangen

Let op! DK-Stellplätze vervangen de QuickStop-regeling. Er zijn echter campings die voor hun DK-Stellplätze nog altijd het QuickStop-principe volgen wat betreft aankomst- en vertrektijd.

Wie is DK-Camp

DK-CAMP is een vereniging van 310 campings die persoonlijke service hoog in het vaandel hebben staan en die mooi gelegen zijn. De campings zijn echter zeer divers wat grootte en het aanbod aan voorzieningen en activiteiten betreft.

• Onder Campings vindt u informatie over de camping van uw keuze
• 132 DK-CAMP campings zijn ’s winters open
• 190 DK-CAMP campings beschikken over QuickStop-voorzieningen voor campers City
• Camp is een subgroep binnen DK-CAMP met 25 leden
• Elite Camp is een subgroep binnen DK-CAMP met 10 leden
• Kleinere campings is een subgroep binnen DK-CAMP met 35 leden
• De Campus kinderclub is erg populair. Lees meer over de Campus club op de kinderpagina’s

Leestip:  Het Groene Frankrijk Vakantieboekje is verschenen

DK-CAMP wil ervoor zorgen dat kampeerders het naar hun zin hebben tijdens hun kampeervakantie. Bovendien zetten zij zich voortdurend actief in voor het verbeteren van het niveau van voorzieningen en service op de campings, via Campingrådet, Friluftsrådet en EFCO internationaal samenwerkingsverband van campings.

Website dk-camp

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in