De nationale kampeerdag – Kamperen is een feest

Zij geloven dat er in iedereen een kampeerder schuilt. Daarom vieren ze op 24 juni 2023 de nationale kampeerdag. Haal de kampeerder in je naar boven en doe mee. Kamperen is een feest!

De nationale kampeerdag: omdat kamperen gelukkig maakt

Hoe geweldig zou het zijn als heel Nederland in een camping verandert? Een plek waar iedereen je begroet, je hulp krijgt zonder het te vragen en je een praatje maakt met een onbekende. Dát gevoel zou iedereen eens moeten ervaren, en daarom is de nationale kampeerdag in het leven geroepen. Een dag waarop iedereen, jong en oud, uitgedaagd wordt om de kampeerder in zich naar boven te halen en het ultieme kampeergeluk te ervaren. Op 24 juni is het zover: ga jij de uitdaging aan?

Wanneer?

De kampeerdag is een jaarlijks terugkerende dag op de 4e zaterdag in juni. Ga een dagje terug naar de basis met die mensen die belangrijk voor je zijn. Op deze dag hoeft niks, maar alles mag. Kies jouw kampeerplek uit en ga op avontuur!

Leestip:  Hier moet je op letten bij de aanschaf van een stacaravan
Wie?

De kampeerdag, met wie vier je dat samen? Kamperen is voor iedereen. Ga het avontuur aan samen met je familie, maak nieuwe herinneringen met je buurt, creëer een sterkere band met je voetbalteam of beleef een onvergetelijke dag met je vriendengroep.

Waar?

De kampeerdag, waar vier je dat? Het leuke van kamperen is dat het overal kan. Bouw een tent in je woonkamer, zet een tent op in de tuin, bouw een mini-camping in het parkje in de buurt of bouw je sportveld samen met je team om tot een tentenkamp.

Op hun Instagram kanaal @nationalekampeerdag of op hun facebookpagina @denationalekampeerdag volg je de laatste updates over de kampeerdag. Organiseer je iets leuks op deze dag? Deel jouw kampeeravontuur door #kampeerdag op social media te gebruiken.

Leestip:  Vakantiebeurs 2024: op naar de Provence-Alpes-Côte d’Azur!

Website de Nationalekampeerdag: www.denationalekampeerdag.nl 

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in