Château Le Verdoyer ademt rust en ruimte

Deze 4 sterren camping ligt in het beboste landgoed van een 15de eeuws kasteel.
De 23 hectares van dit domein vormen een ongerept stuk schone natuur met pure lucht.

Wat zijn jouw wensen?. Gratis vissen in een van de privé vennen van het kasteel, een wandeling over de wandelwegen of heerlijk niets doen op de terrassen rond de zwembaden?.

Camping Château Le Verdoyer

De kampeerplaatsen zijn zeer ruim, met gras, aangelegd in deze mooie natuur voor uw vreedzame vakantie met als enige muziek die van de vogeltjes.
En als je dan toch wat comfoort wilt, zijn er voor jou een aantal plaatsen met individueel sanitair.
Het aangename open lucht verblijf in het comfoort van een hotel… In deze moeilijke tijden tevens een garantie voor sociale afstand met jouw mede vakantieganger.

Leestip:  Camping Les Pieds dans l’Eau omsloten door natuur

En als je met niet kamperende vrienden wilt komen, beschikt Château Le Verdoyer over chalets, stacaravans of kamers in het kasteel.

restaurant in het kasteelTijdens jouw vakantie bij Château Le Verdoyer kan ik je dringend aanraden het restaurant in het kasteel te bezoeken. Veilig achter de dikke muren bij een open haardvuur in het laagseizoen of onder de schaduw van een pergola aan het ven in de zomer geniet je van de bekende keuken van de Périgord : eendeborst, lever met de wijnen uit de Bergerac. Een gerenommeerd restaurant onder de Franse campings.

Rondom dit domein nodigen de glooiende groene landschappen van het Parc Naturel du Périgord-Limousin je uit voor lange fiets- of wandeltochten.
Je ontdekt de cascade Le Saut du Chalard, de grotten van Villars, het Château de Puyguilhem of Brantôme met zijn prachtige 11de eeuws Abdij.

Leestip:  Het perfecte kampeermoment

Château Le Verdoyer ademt rust en ruimte

Website Château Le Verdoyer: www.verdoyer.fr

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in