Caravan Salon 2020 gaat een weekje later open

CARAVAN SALON is het toonaangevende internationale evenement voor de caravan- en kampeerindustrie. Deze vorm van vakantie is al jaren enorm populair. Daarom is het des te belangrijker om alle exposanten een presentatieplatform te bieden voor hun innovaties, producten en diensten op CARAVAN SALON.

Messe Düsseldorf heeft daarom samen met het Caravaning Industrie Verband (CIVD) besloten de beursstart met een week uit te stellen.
Op 4 september vindt de Press and Trade Visitor Day plaats. CARAVAN SALON opent van 5 tot en met 13 september haar deuren voor het publiek.

De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, exposanten en medewerkers is natuurlijk onze hoogste prioriteit. Overeenkomstige voorzorgsmaatregelen en conceptaanpassingen worden daarom in samenwerking met de CIVD ontwikkeld en geïmplementeerd. De beslissing zal worden genomen op basis van de huidige stand van kennis en kan worden bijgesteld vanwege de dynamiek en onvoorspelbaarheid van de corona-pandemie en de maatregelen van de federale en deelstaatregeringen.

Leestip:  Va­kan­tie­beurs 2024

gerelateerde berichten: caravan salon breekt opnieuw records

Website Caravan Salon: www.caravan-salon.com

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in