Camping Zorg en Vrij in het boerenland

Op de minicamping Zorg en Vrij van ruim 5000 m² groot vindt je twaalf royale plaatsen van 130m², een groot middenterrein, een sanitairgebouw en een parkeerterrein. De camping is autoluw dat wil zeggen dat de auto’s tijdens je verblijf op het parkeerterrein staan en niet op de plaats. Voor het vervoer van je boodschappen is er een bolderkar. Uiteraard mag je bij aankomst en vertrek wel op het terrein rijden.

Campers zijn ook welkom. Zij plaatsen die bij voorkeur zo dicht mogelijk bij de ingang.

De camping ligt in het boerenland dat afwisselend wordt gebruikt voor mais, aardappelen of knol/bolgewassen. Het ene jaar kan je dus alle kanten op kijken en het andere jaar kan er mais staan van een paar meter hoog. Aan de zuidzijde van de camping ligt tien hectare grasland voor kuilgras. Altijd vrij uitzicht en er lopen geen koeien, paarden of schapen. Wel kan je er veel vogels en soms hazen of buizerds zien. Afhankelijk van het jaargetijde trekken er ook reeën voorbij.

Leestip:  Camping de Berken een senioren & familiecamping

Op de weggetjes in de directe omgeving wordt veel paard gereden. Dus als je zelf een paard bezit is dat voor je ook een goede mogelijkheid. Zie hiervoor ook “paard meenemen” op de pagina “Kinderen en dieren

“Een mooie video van de camping is gemaakt door Camper-TV

Sanitair

De camping beschikt over een modern sanitairgebouw.

Ze hebben gekozen voor een houten gebouw, zodat het goed past bij de omgeving. Van binnen is het gebouw geheel betegeld.

Het toiletgebouw bevat:

– drie douches allemaal met zogenaamde regendouche en handdouche. Eén van de drie is dubbel uitgevoerd zodat je samen (bijvoorbeeld met kleine kinderen) kan douchen
– twee wastafels
– een wascabine voorzien van babybadje en aankleedtafel
– twee afwasplaatsen en een watertappunt
– drie toiletten
– stortplaats voor chemisch toilet en afvalwater

Leestip:  Europa-park-camping: ideale pretparkpitstop
camping Zorg en Vrij
Wifi

Op onze camping heeft u de beschikking over uitstekende en gratis Wifi.

Wil je alles weten over minicamping Zorg en vrij?, neem dan een kijkje op hun site.

 4/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in