Camping Westeinder Vinkhoeve ruimtelijk & rustig relaxen

Camping Westeinder Vinkhoeve ruimtelijk & rustig relaxen in de Randstad.

Westeinder Vinkhoeve is gelegen tussen de Westeinder plassen en het Amsterdamse bos. Het is een kleinschalige camping met 9 camper plaatsen en 2 Quick-parking plaatsen. 2 Tiny Houses met heerlijke boxsprings erin voor 2 personen.

Op het veld bij de Tiny Houses hebben ze plek voor tenten en op het veld bij de camper plekken.

Je kunt op diverse manieren overnachten op deze gezellige en knusse camping. Hierbij kun je denken aan een sfeervol ontvangst, het gezellige dorpje Aalsmeer gelegen aan de Westeinder Plassen en vlakbij de Randstad.

Tent

Er zijn 2 grasvelden beschikbaar, vlakbij de Tiny Houses of dichtbij de caravans. Per grasveld kunnen max. 4 personen kamperen (2 tenten).

Tiny Houses

Camper / Caravan

Je bent van harte welkom om met jouw camper of caravan bij hun te komen verblijven. De mogelijkheden zijn divers. Wil je voor een nachtje verblijven of een week, alles is mogelijk. Het is een kleinschalige camping met 8 camper plekken. De camper plekken zijn 7 tot 8 meter lang. Er is ook ruimte voor een caravan in plaats van een camper.

Leestip:  Camping La Belle Etoile een rustige en groene camping

Camping Westeinder Vinkhoeve

De omgeving van Aalsmeer

In de omgeving Aalsmeer is er erg veel te doen. Wanneer je bij hun komt overnachten krijg je een boekje met activiteiten, horecagelegenheden, fietsroute en ontbijtservice.

Daarnaast staan ze altijd voor je klaar als je vragen hebt wat er in de buurt te doen is.

Website Westeinder Vinkhoeve: westeindervinkhoeve.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in