Camping Vallegaia parel van Toscane

De 220 standplaatsen van Camping Vallegaia, elk met afmetingen tussen de 60 en 130 m2, zijn goed afgebakend door groenblijvende struiken en kleurige oleanders, ontvangen de schaduw van grotezeedennen en kunnen gemakkelijk alle maten tenten en campers huisvesten.

 

Camping Vallegaia

In lijn met de standaards van een moderne camping is iedere standplaats uitgerust met een elektriciteitspaal van 6 ampère, terwijl de comfort standplaatsen ook systemen voor de aanvoer en de afvoer van water hebben. De ruime afmetingen staan het toe de auto ook op de standplaats te parkeren. Ook huisdieren zijn graag geziene gasten.

Moderne voorzieningen met wasmachines en droogtrommels, die met munten werken, camper service, restaurant, pizzeria, bar, minimarket en Wi-Fi staan alle klanten ter beschikking, evenals de vele ruimtes voor vermaak en sport – beach volley, voetbal 5 tegen 5, tennis, huurfietsen. Vermaak voor volwassenen met aquagym in het grote zwembadenpark, animatie voor de kleinere gasten in de daarvoor bestemde zones, met het allernieuwste speelparkMinigaiavillage.

Camping Vallegaia in Toscane is synoniem voor: echte vakantie in de openlucht, in absolute rust, voor iedere leeftijd en in totale veiligheid, voor het hele gezin.

Leestip:  Karsten Tenten en Easy Caravanning nemen volgende stap
Omgeving

De zee is heel dichtbij het Holiday Park. Op slechts 9 km afstand liggen Marina di Cecinaen Marina di Bibbonamet hun van faciliteiten voorziene zandstranden. Tussen deze twee centra bevindt zich het beroemde Natuurreservaat van de Tomboli di Cecina, een prachtig dichtbegroeid bos met verschillende routes voor joggers en fietsers, picknickplaatsen, of voor wie in de schaduw een tukje wilt doen. Op de openbare stranden van de romantische zandduinen, waar het nooit druk is, bloeien de zeelelie en de zeepapaver. Langs de bospaden wordt goed aangegeven dat er ook een dog beach is, waar honden en baasjes zich in alle vrijheid kunnen vermaken.

De Etruskische Kust – tussen Livorno enPiombino – biedt een zeer rijke verscheidenheid aan stranden, van de rotsachtige kust van deRomito en de beroemde witte stranden vanVadatot de lange gouden zandstranden van Donoratico en San Vincenzo,die uitkomen in de fascineren de Golf van Baratti. Vanuit de toeristische havens van de streek kunnen dagelijks de schitterende stranden van Elba en van de andere parels van de Toscaanse Archipel bereikt worden.

Leestip:  Wat is het leuke van kamperen in Nederland?

Meer informatie over Camping Vallegaia

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in