Camping Rocca Di Sotto rust, ruimte, privacy en genieten van de natuur

Wakker worden onder een eeuwenoude olijfboom, slaperig de tent openritsen en genieten van het uitzicht op de opkomende zon, die plagerig de toppen van de Apennijnen kietelt.
Dat kan als je op een van de terrassen van deze kleine rustieke agricamping kampeert.
Tussen de tachtig oude olijfbomen vindt je 18 ruime gras tentplaatsen, voor maximaal 40 personen, die om dezelfde reden bij hun zijn: rust, ruimte, privacy en genieten van de natuur.

De Camping

Er zijn op de camping grote ‘openbare’ barbecue´s met picknicktafels aanwezig zodat je heerlijk buiten kunt kokkerellen. Op hun terrein (ca 10 ha) kun je een stevige wandeling maken langs fruit- en notenbomen en dan over de heuvels naar beneden het pad volgen naar de bergbeek.

Aangezien je bij hun op een ‘boerderijcamping’ bent, hoef je natuurlijk niet op pad voor een eitje, olijfolie of een kropje sla en ook de kruiden kun je thuis laten. Want naast hun scharrelkippen hebben ze in het seizoen een grote biologische moestuin, zodat je voor de pomodori’s of het blaadje basilicum alleen even de moestuin hoeft in te lopen. Dit met het idée:´take what you want pay what you want’.
Op het ruime terras, onder de overkapping, in hun overdekte buiten bar maar ook op de verschillende zitjes op ons terrein, kun je genieten van de drankjes en hapjes van de streek. Voor de koude avonden hebben ze een heerlijk houtkacheltje in onze buiten bar staan.

Leestip:  KRO-NCRV’s Groeten vanaf de camping volgt het campingleven in Nederland

Rocca di Sotto is een back to basic camping waar eenvoud, minimalisme en één zijn met de natuur een luxe is.

Activiteiten

Natuurlijk kunnen jouw kinderen genieten van wat het seizoen en de dag brengt: lekker struinen over het grote terrein, rennen of ravotten over het kronkelpaadje door het bos naar de bergbeek (alleen water in het voor- en naseizoen), hutten bouwen, dammetjes maken, spoorzoeken, schommelen, etc. Is het erg warm tussen de olijfbomen? Dan kun je heerlijk afkoelen onder één van de frisse buitendouches.

Onder de ruime overkapping, in hun buiten bar, of op één van onze mooie schaduwzitjes op het terras, kunnen zij op verzoek een koud drankje of een cappuccino serveren terwijl jij de toppen van de “Gran Sasso” bewondert.

De kinderen kunnen met de ouders bijvoorbeeld hout sprokkelen in het bos en beneden bij de rivier zelf een kampvuur maken om aardappels te poffen. In de bijkeuken van de camping zijn er leesboeken (boekenwissel) te vinden en mappen met allerlei informatie over de streek. Misschien heb je een avontuurlijke wensenlijst voor jouw ultieme vakantie? Graag helpen zij jou mee om jouw wensen te verwezenlijken, want net als in 2016 zullen we ook het aankomend seizoen weer diverse bijzondere activiteiten organiseren.

Leestip:  Camping De Boerinn reserveer nu met vroegboekkorting

Website Rocco Di Sotto

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in