Camping Natuurlijk de Veenhoop is optimaal genieten

Natuurlijk de Veenhoop is de ideale plek om lekker tot rust te komen. Een mooie uitvalsbasis om van de omgeving en de natuur te genieten. De familie is geboren en getogen in deze omgeving en helpen je graag bij het vinden van mooie plekken en leuke routes. Schroom niet hun aan te spreken of te bellen voor vragen.

De camping is centraal gelegen in Friesland in de driehoek Leeuwarden, Drachten en Heerenveen. Rondom de camping liggen twee schitterende natuurgebieden: de Oude Venen en de Kraanlannen. Die zowel lopend als vanaf het water goed te bewonderen zijn.

Kamperen

Natuurlijk de Veenhoop is optimaal genieten van de rust en natuur. Schoon sanitair, ruime plekken en gastvrijheid zijn de basis, de natuur en de prachtige omgeving doet de rest.

Leestip:  Camping Otterlo & De Veluwe Natuurlijk genieten
Omgeving en activiteiten

CamperTV heeft op deze camping gestaan en vertellen er alles over, ze ontdekken de vele water activiteiten in de regio.

Chalets

Overnacht midden in de natuur maar toch met alle gemakken van een vakantiehuis. Hun chalets zijn uitermate geschikt voor een vakantie met familie of vrienden tot 6 personen.

Sanitair

Op deze camping is schoon sanitair, één van de belangrijkste voorwaarden voor een prettige vakantie. Het sanitair gebouw wordt dan ook minimaal 2 keer per dag schoongemaakt.

Naast een schoon en goed onderhouden sanitair is het gebouw verwarmd in het voor- en naseizoen.

Website Natuurlijk de Veenhoop: www.veenhoop.nl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in