Camping Le Plô in het land van de Sidobre

Camping Le Plô is een mooie gezellige kleine familiecamping in Zuid-Frankrijk met zwembad, peuterbad en schitterende huurtenten? Ideaal voor mensen die van rust, natuur en van zuivere berglucht houden.

Op Camping Le Plô kun je genieten van mooie wandelingen door de Sidobre, een groot avontuur voor de kinderen die kunnen klauteren op de enorme granieten rotspartijen. Kom tot rust met de aangename nachten op deze camping. Het Atlantische klimaat in Frankrijk en de ligging op 640 meter zorgen voor het frisgroene uiterlijk, terwijl het middellandse zee klimaat voor de nodige zonuren zorgt.

Camping Le Plô

Echt kamperen op Camping Le Plô in Zuid Frankrijk, de Tarn, de Midi-Pyreneeën en natuurpark de Haut Languedoc. Er is volop ruimte en je hebt een geweldig uitzicht over de mooie groene omgeving. De camping is uniek vanwege zijn parkachtige aanleg met een grote variatie aan bomen en schitterende overzichtelijke indeling.

Leestip:  Camping De Oosterweide staat voor duurzaamheid

parkachtige aanleg

Ligging

Camping Le Plô ligt aan de rand van een klein dorpje in het departement de Tarn en in het natuurgebied de Haut Languedoc, in het land van de Sidobre, het land van graniet! Hier vindt je te midden van bossen, heuvels en bergriviertjes, enorme keien van graniet.

Houdt je van wandelen in de bergen, van avontuurlijke trektochten, van zuivere lucht en rust? Geniet je van prachtige valleien en vergezichten die in elk jaargetijde van kleur veranderen? Ben je een kampeerder die graag kampeert op een echte groene camping met rustige en grote campingplaatsen? Dan ben je hier op het juiste adres.

Kindercamping Frankrijk

Voor kleine kinderen tot een jaar of 12 is het hier een paradijsje, lekker de hele dag buiten spelen, om s’avonds moe en voldaan in de tent te kruipen.

Leestip:  Camping Zomerlicht retreats & co-living

Zij verwelkomen jullie vanaf 1 juni tot 15 oktober, het zwembad is open vanaf 15 juni tot 15 september en de Nederlandse snacks zijn beschikbaar gedurende dezelfde periode.

Website Camping Le Plô: www.camping-leplo.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in