Camping Le Clos Auroy in de Puy de Dôme

Camping Le Clos Auroy, een camping in de Auvergne met 4 sterren welke onder Nederlandse leiding staat. Het ligt in het hart van de Puy de Dôme en in de regio Auvergne, nabij Clermont-Ferrand in Frankrijk. Het heeft het kwaliteitslabel Camping Qualité en biedt u een zeer hartelijk en warm welkom in een omgeving omringd door water, bergen en vulkanen.

Uitstekend comfort in een zeer aangename omgeving. Het zwembaden in het waterpark, met een jacuzzi, glijbanen, kinderbad en vele andere leuke waterspellen zijn aanwezig om je te vermaken. Voor jou comfort zijn er tevens hun sanitair gebouwen die goed schoongehouden worden en (indien nodig) verwarmd zijn. Daarnaast kunt je gebruik maken van de vertaalde auto en wandel routes en een gezellig samenzijn in hun snackbar.

Ligging

Camping Le Clos Auroy ligt in het charmante dorpje Orcet en in het departement van de Puy-de-Dôme, Frankrijk. De camping ligt exact op 250m van het centrum van het dorpje waar je alle voorzieningen kunt vinden. De camping bevindt zich op ongeveer 300 meter boven de zeespiegel, het dorpje Orcet ligt slechts op 12 km afstand van de stad Clermont-Ferrand, de hoofdplaats van het departement Puy-de-Dôme.

Leestip:  In je eentje kamperen? Lees de tips!

De camping, is gelegen in het hart van de Auvergne en wordt begrensd door Auzon, een prachtige kleine rivier waarlangs het goed is om te lopen.

Camping Le Clos Auroy plaatsen

De camping beschikt over 85 staanplaatsen op vier vlakke niveaus (2,5 ha). Alle kampeerplaatsen zijn afgebakend en hebben een oppervlakte van gemiddeld 100 m², elk met een elektrische aansluiting van 10 A. Met een (blauwe) Euro aansluiting.

Verhuur stacaravans

Als je geen kampeerspullen heeft of als je het comfort van een al ingerichte verhuureenheid verkiest, dan kunt je terecht in één van hun stacaravans. Deze stacaravans staan klaar op het terrein om te worden verhuurd.

Verhuur ingerichte tenten

Als je geen kampeerspullen hebt of als je het comfort van een al ingerichte verhuureenheid verkiest, dan kunt je terecht in één van hun ingerichte tenten. Deze Ecolodge tenten staan klaar op het terrein om te worden verhuurd.

Leestip:  Camping Klein Oudenhorst vlakbij de Utrechtse heuvelrug

Voor meer informatie van Camping Le Clos Auro

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in