Camping Le Champ Neuf voor luxe, rust, het platteland en de zee.

0

Isabelle en Christophe heten je van harte welkom op camping Le Champ Neuf die is gelegen in Saint Quentin en Tourmont in de Baie de Somme, in het hart van de Marquenterre. Op 900 m van de camping ligt het Natuurreservaat Parc Ornithologique du Marquenterre, een unieke doortrekpleister voor duizenden migrerende vogels.

Hun camping is een ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van de flora en fauna van deze mooie regio. De gezellige familiecamping le Champs Neuf strekt zich uit over 8 ha (161 staanplaatsen)en ligt  in het midden van de natuur. Je vindt hier luxe, rust, het platteland, de zee.

Of je nu kom met jouw tent, caravan of camper, kampeerterrein Le Champ Neuf heet je welkom op een van zijn ruime privatieve staanplaatsen.

Om jouw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken en zo ontspannen mogelijk te laten verlopen, kun je gebruik maken van de vele faciliteiten die de camping te bieden heeft. Of je nu wilt ontspannen of op ontdekking uit wilt gaan, In Picardie vindt je alles voor een geslaagde vakantie.

Het sanitair

Je kunt gebruik maken van hun goed onderhouden sanitaire gebouwen. In een van de sanitaire gebouwen vindt je twee verzorgingsruimtes voor kleine kinderen met een babybadje en een aankleed kussen. Een van de toilettengebouwen wordt verwarmd. 3 sanitaire blokken zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Leestip:  Camping Wildzoom gelegen in een prachtig gebied

De toegang tot de warme douches is inbegrepen bij de prijs.

Nuttige informatie:
  • Huisdieren met een geldig vaccinatie bewijs zijn toegestaan op de camping (met uitzondering van honden van de categorie 1&2)
  • Zij accepteren Franse vakantiecheques
  • In het hoogseizoen is hun receptie geopend van 9:00 tot 12:30 en van 14:00 tot 19:30
  • In het laagseizoen is hun receptie geopend van 9:00 tot 12:30 en van 14:00 tot 18:30
  • Gratis internet verbinding bij de bar van de camping

Website camping Le Champ Neuf: www.camping-lechampneuf.com

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in