Camping La Bucherie het best bewaarde geheim

Natuurcamping La Bucherie is misschien wel het best bewaarde geheim van de Dordogne. Geen prachtige zwemparadijzen, disco`s of luidruchtige kinderanimatie, maar een rustige en ruime camping voor gezinnen. Wandelen, vies worden en ontdekken. Een worden met de natuur om je heen. Observeren van planten en dieren. Kortom een camping voor als je van lekker ravotten in de natuur houdt.

Rustieke familiecamping

Waarom nu een kleine rustieke camping in Frankrijk? De camping is ideaal om zich met de hele familie te vermaken. Terwijl de kinderen lekker spelen en opzoek gaan met hun al heel snel verworven nieuwe vriendjes en vriendinnetjes naar o.a. salamanders of vlinders, kunnen de ouders dat ene boek uitlezen waar ze al zolang geen tijd voor hebben kunnen vinden of aan de bar 1 van de wijnen uit de streek proberen.

Leestip:  Camping Westenenk - Kamperen, B&B en Logies
Waarom zou je willen kiezen voor Camping La Bucherie ?

Ja dat is natuurlijk heel persoonlijk maar ze zullen een tipje van de sluier oplichten om de mogelijke keuze voor hun paradijsje te onderbouwen.

De camping ligt midden in de natuur op bijna 7 hectaren waarbij ze de plaatsen zeer ruim hebben gehouden zonder daarbij het terrein volledig te veranderen. Het geheel gaat dus voor een groot deel op in zijn natuurlijke omgeving.

Camping La Bucherie is in verschillende gedeeltes opgebouwd. Zo is er voor ieder wat wils. Hou je van rust en privacy of juist mensen om je heen, een veldje, rustiek, schaduw of juist meer zon. Alles is mogelijk. Mede door de diversiteit in de opzet van de camping is deze in het hoogseizoen niet alleen prima voor gezinnen met kinderen, maar voor de rest van het jaar ook een groene oase voor rustzoekers bij de grote groep natuurliefhebbers die willen wandelen of fietsen of gewoon lekker genieten van een goed boek.

Leestip:  Camperpark Marina Port Zélande - camperplaats op de Brouwersdam

Website Camping La Bucherie: campingdelabucherie.fr

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in