Camping Isábena in de provincie Huesca

Het resort wordt beheerd door de Spaans-Duits familie Badia en ligt aan de zuidelijke rand van de Centrale Spaanse Pyreneeën in de provincie Huesca. Bij hun woon je in gezellige bungalows, verschillende vakantiehuisjes, stacaravans, kleine houten huizen, of natuurlijk op de camping. Bovendien, heeft het campingpark een restaurant met een bar en een wellness-centrum.

Alle gasten worden hier op vriendschappelijk-familiare wijze geholpen. Zij zijn je graag van dienst en ondersteunen je ook bij het organiseren van jouw uitstapjes in de adembenemende natuur, in het avontuur of de talrijke bezienswaardigheden.

Activiteiten

Ontdek de meervoudige mogelijkheden rond om de Camping & Bungalowpark Isábena
Het gebied rond campingpark Isábena staat bekend als het Eldorado voor motorrijders. Het uitgebreide routenetwerk biedt een vrijwel onbeperkte verscheidenheid voor beide soorten: straat- en offroad/Enduro rijders. Vele motor liefhebbers uit heel Europa komen elk jaar als gevolg van de unieke mix van natuur en prachtige locaties bij ons. Zij bieden ook verhuur van motorfietsen, veel kaarten en begeleide tochten met Michi aan.

De vallei van de Isábena kun je vele types van een actieve vakantie beleven. Nieuw is bijvoorbeeld de mogelijkheid om te klimmen. Maar ook wandelaars, fietsers, paardrijden en paardenliefhebbers komen in bij ons volledig tot hun recht.

Leestip:  anwb: Vakantie blijft ook dit jaar belangrijk

Voor cultuurliefhebbers raden zij een bezoek aan de nabijgelegen bezienswaardige steden aan zoals b.v. de provincie hoofdstad Huesca.

Website Isábena

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in