Camping Hells Ferienresort in het Zillertal

Vakantie in de bergen, in Tirol. Ontspant je en geniet van het heerlijke bergpanorama – je zomervakantie of wintervakantie in Tirol zal een succes worden! Je vindt hier in de eerste vakantieregio, aan het begin van het dorp Fügen in het Zillertal vele mogelijkheden van Tirol.

Ontdek tijdens de gezinsvakantie met je kinderen de bergen en meren en ontspan met z’n tweeën in de smaakvol ingerichte vakantieresort.

Het verblijft in een van de heerlijke, stijlvolle appartementen, gezellige chalets of je brengt een eigen “accommodatie” mee en geniet van een van de royale comfortplaatsen, die de camping biedt. Hier bent je als rolstoelgebruiker aan het goede adres – alle ingangen zijn drempelvrij of van een extra oprit voorzien. Binnen is een lift en de vakantiechalets zijn rolstoelvriendelijk. Je op een heel natuurlijke manier goed voelen – deze camping heeft de mogelijkheden.

Eco Campings

De gebouwen zijn energiezuinig, het dak van het sanitaire gebouw is bedekt met groen, het energieverbruik wordt door een supermoderne verwarmings- en ventilatie-installatie optimaal geregeld. Zonne-energie wordt geleverd m.b.v  450 m2 aan zonnepanelen en 40 kw peak zonnecellen.
Een goed gevoel – ze hebben het Oostenrijkse MILIEUKEURMERK, het EU ECO LABEL en ze horen bij de groep van ECO CAMPINGS.

Voorzieningen

 Informatie over de aansluitingen vindt je op de camping en stroomaansluiting met 16 ampère (CEE stekker) zijn mogelijk. Er is televisie-aansluiting DVB-C (zonder extra kosten)
Gasaansluiting op alle plaatsen: voor 30 en 50 m bar; Glasslangen en gasregulateurs worden door ons ter beschikking gesteld (aansluitingskosten € 5,–)
Water: 1/2 inch aansluiting en waterslang noodzakelijk
Afvalwater: U heeft een slang van max. 10 meter nodig voor het afvalwater.
Wifi internet is er tegen betaling

Leestip:  La Bonne Source De christelijke camping in Zuid Frankrijk

Zomer- en wintercamping met hotelcomfort afwisselende beplanting zorgt voor een natuurlijke indeling van de royale comfort plaatsen in verschillende groottes.

Website Ferienresort in het Zillertal

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in