Camping De Veldscholte een oase van rust, ruimte en natuur

Camping De Veldscholte – Een eldorado voor iedereen die van natuur, rust en ruimte houdt

Ben je op zoek naar een oase van rust, ruimte en natuur, dan is Camping De Veldscholte echt iets voor je! Het is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving waar meer dan genoeg te beleven is.

De camping biedt 42 ruime staanplaatsen met verharde voortent plekken en er is een apart tentenveld. Daarnaast zijn er uitstekende sanitaire voorzieningen met een aparte dames en heren afdeling.

De camping is gelegen op loopafstand van het kerkdorp Buurse en sluit perfect aan op het fietsroute– en mountainbike netwerk. Maar ook voor de wandelaars is er een groot aanbod van plaatselijke wandelroutes.
De camping is minder geschikt voor mensen met kleine kinderen (geen speeltoestellen enz.).
Wanneer je het terrein van de camping verlaat, bevindt  je zich gelijk midden in een gebied van bossen en heidevelden (oa. Buurserzand, Haaksbergerveen, Witte Veen en Aamsveen).

Over de camping

Camping De Veldscholte biedt je rust en ruimte en is een uitstekend startpunt voor wandel-, fiets- en mountainbike routes in een natuurrijke omgeving. De camping beschikt over een prachtig open kampeerterrein met 42 ruime staanplaatsen voor caravans en campers met zowel zon- als schaduwplekken en is gelegen aan een rustige zandweg. Daarnaast is er een apart veld voor tenten.

Leestip:  Ontdek Boerderijcamping Het Varsenerveld

De camping beschikt over uitstekende sanitaire voorzieningen met een aparte dames- en heren afdeling. Ook zijn er mindervaliden toiletten en douches aanwezig.
De doelgroep van de camping is de recreatieve kampeerder, zonder kinderen, die genieten van de natuur, rust en ruimte. Er worden op hun camping geen seizoen plaatsen verhuurd. Huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd en geen overlast.

In de periode van 1 april t/m 1 oktober hopen zij je graag te verwelkomen op hun camping in het mooie Buurse!

Website Camping De Veldscholte: campingdeveldscholte.nl

 4.9/5 (10)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in