Camping De Lijsterbes parel onder de minicampings

Camping de Lijsterbes de parel onder de minicampings op de Veluwe. Gerrit en Ina Mulder nodigen je vriendelijk uit om kennis te maken met minicamping de Lijsterbes, wanneer je op zoek bent naar een minicamping waar je naast rust, ruimte en comfort in de directe omgeving ook een groot aantal activiteiten kunt ondernemen.

 

Dankzij de gunstige ligging van de minicamping in de driehoek Elburg, Oldebroek en ’t Harde kunnen zij aan hun gasten het beste van ‘2 werelden’ bieden. Het gevarieerde landschap van de noordwest Veluwe, waarin de minicamping ligt, is bij uitstek geschikt voor sportieve en culturele activiteiten. Zo kan je er fantastisch fietsen en wandelen dankzij een uitgebreid netwerk aan fiets- en wandelroutes, musea en pretparken bezoeken, golfen, paardrijden, bowlen of een van de pittoreske dorpen bezoeken waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan.

Leestip:  Genieten in hartje Zwartsluis aan het Zwartewater
Even voorstellen “Gerrit en Ina Mulder en de kids”

fam-mulderGerrit en Ina Mulder en hun kinderen Chantal, Inge en Anouk hebben in augustus 2007 de minicamping gekocht. Ze hadden toen plannen gemaakt om er iets moois van te maken. In februari 2008 is een begin gemaakt om het oude recreatiegebouw te vervangen door een nieuw recreatiegebouw. In maart 2009 gingen de deuren van het nieuwe recreatiegebouw open en was het zover dat ze de eerste campinggasten konden begroeten.

Rust, ruimte, faciliteiten en Gelderse gastvrijheid

Camping de Lijsterbes is een minicamping. In de volksmond ook wel boerencamping genoemd. Om hun gasten rust en ruimte aan te kunnen bieden beschikt de camping over slechts 25 royale en verharde staanplaatsen, die vanzelfsprekend allemaal beschikken over elektra. Want zij willen niet, dat je als gast op de minicamping in Gelderland qua faciliteiten concessies moet doen. Integendeel. Op korte afstand van elke staanplaats kan je als gast beschikken over royale sanitaire faciliteiten voor dames en heren, een wasmachine, droger, keuken, koelkast, vriezer en natuurlijk draadloos internet. En wanneer je een vraag hebt, hulp nodig hebt of een leuk idee wilt hebben voor een dagje uit, dan staan Gerrit en Ina Mulder altijd voor je klaar.

Leestip:  Gezinscamping Laarbrug voor piep jong en stok oud

Voor meer informatie over minicamping de Lijsterbes neem een kijkje op de website.

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in