Camping De Counter verrassend ruim voor een minicamping

Kamperen op De Couter. Dan heb je écht veel ruimte voor je caravan of je tent. Je zet je stoel zo neer dat je zicht hebt op de eindeloze polders. Al eens de zon zien stralen over een veld met goudgeel graan? De beroemde Zeeuwse luchten? Kinderen ontdekken steeds weer nieuwe dingen op het speelveld. En de geur van koffie en verse broodjes laten je stralend zeggen: ‘Ik heb vakantie!’

Het kampeerterrein van hun mini-camping is verrassend ruim. De drie grasvelden zijn allemaal door bomen en struiken omgeven, maar tegelijk ervaar je bij hun ook de open ruimte én de befaamde Zeeuwse wolkenluchten.

Op de 17 basis-kampeerplekken én op de 8 comfortplekken met watertappunt heb je volop plek voor de caravan of de familietent. Het ruime en schone sanitair gebouw én de aanvullende mogelijkheid om privé-sanitair te boeken maken kamperen bij De Couter zorgenvrij.
Hun kampeerterrein is ideaal voor gezinnen met kinderen. Ze kunnen hier vrij en ongestoord spelen met al hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Daar ontdekken ze steeds weer nieuwe mogelijkheden voor hun spel en het fijne is dat je vanaf elke kampeerplek zicht hebt op het speelveld.

Leestip:  Volgende zomer kamperen in Oostenrijk? Hier moet je op letten

kampeerplek zicht hebt op het speelveld

Kamperen bij De Couter is kamperen in de natuur. Geen drukke wegen. Geen lawaai. De avonden zijn rustig. De zonsondergangen ongeëvenaard. En de nachten zijn stil. De vogeltjes fluiten bij het wakker worden. De zon verwarmt meteen het veld. En als dan de bakker met de verse broodjes komt, dan… dan is kamperen bij De Couter een droom die werkelijkheid wordt.

Tips in de omgeving

Ontdek de rijke historie van de Zwinstreek met mooie dorpjes en stadjes, met de dijken en de duinen, met Vlaamse steden op fietsafstand. Ontdek dat sportief, cultureel en culinair genieten hier volop mogelijk is. Ervaar zelf dat de stranden nergens schoner, rustiger en zonniger zijn dan hier! En dat allemaal binnen tien minuten van De Couter!

Website Camping De Couter: www.decouter.nl

Leestip:  Boerderijcamping Het Achterste Loo
 3/5 (1)

Wat is je waardering?

1 REACTIE

  1. Prive sanitair niet bij het kampeermiddel.
    De prijs voor het prive sanitair te hoog. 10 euro per nacht moet voldoende zijn.
    Al het geheel is de prijs voor een nacht al te hoog voor een mini camping

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in