Camping de Boekel een gezellige familiecamping

In Akersloot ligt een gezellige camping de Boekel en is voor jong en oud. De camping ligt aan het Noord-Hollands kanaal wat tevens goed viswater is. Het kanaal staat in verbinding met het mooie Alkmaardermeer waar veel gezeild, gesurft en gezwommen wordt. Als het water je even teveel wordt kan je altijd naar Alkmaar gaan, een hele mooie historische stad met veel oudheden en natuurlijk op vrijdag de wereldberoemde kaasmarkt. Ook het strand van Egmond aan Zee is de moeite waard voor een bezoek. In de omgeving is heel veel te zien, er zijn bijvoorbeeld mooie fietsroutes zoals de pontjesroute.

De camping is het hele jaar open!

Camping de Boekel

Op de camping vindt je een modern verwarmd sanitairgebouw, met een invalidenruimte die zeer geschikt is voor rolstoelhouders. Tevens is er een babybad aanwezig. Ook de wasmachine en droger staan voor je klaar. Naast het toiletgebouw is er een mooie recreatieruimte.

Leestip:  In het Boheems Paradijs beleef je het zigeunergevoel
Activiteiten

Op de camping kan je op iedere vrijdag met de boot naar de kaasmarkt in Alkmaar gaan. Daarnaast hebben zij ook op camping De Boekel gezellige activiteiten voor jong en oud. Om de camping kan je boerengolf spelen, gezellig voor kinderfeestjes of een familiereünie en met een hapje en een drankje. Tevens kan je met de kano vanaf de camping door de mooie polder van Akersloot varen.

Fietsen

Op de camping is het mogelijk om fietsen te huren. Noord-Holland is een prachtig gebied om te fietsen o.a. de mooie pontjesroute, duin en strandwalroute en droogmakerijroute.

Stalling

Hun bedrijf De Boekel heeft zowel buiten- en binnen stalling voor jouw caravan, bagagewagen, vouwwagen, camper of auto. Zowel de buiten- als de binnenstalling is een afgesloten terrein. Ook de vloer is van beton zodat de caravan niet in de nattigheid staat
en staan de caravans niet onder bomen. Zij halen zelf de caravan of vouwwagen er uit, er komen dus geen andere mensen in de stalling. De stalling is bij hun al ruim 30 jaar een begrip.

Leestip:  Camping d'Hof in het groene Venetië Giethoorn

Alles weten over camping de Boekel

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in