Camping de Beukenhof in een bosrijke omgeving in Drenthe

Geniet van een gezellige vakantie op Camping de Beukenhof. De leukste christelijke camping in een bosrijke omgeving in Drenthe.

Zij zijn een christelijke camping, wat betekent dat er op zondag geen sport & spel activiteiten zijn, receptie en cafetaria gesloten zijn, en dat je niet kunt aankomen en/of vertrekken.

Over de camping

Via de knop “Reserveer nu” op hun website kom je in de boekingsmodule terecht. Daar kun je de diverse verhuur mogelijkheden zien, en direct boeken. Kies bijvoorbeeld voor een van de nieuwe safaritenten. Deze zijn allen voorzien van toilet en er zijn er zelfs 4 die een complete badkamer hebben. Overnacht je liever in een chalet of stacaravan? Dat kan natuurlijk ook. De 7 persoonschalet wordt nog voor het seizoen volledig vernieuwd.

Daarnaast veranderen er nog een aantal dingen. De receptie komt op een nieuwe plek en er komt een fijn terras waar je een kopje koffie met gebak kunt nuttigen. Ook de speeltuin wordt vernieuwd zodat deze helemaal aan de veiligheidseisen zal voldoen.
Huisdieren zijn in hun accommodaties niet toegestaan. In jouw kampeermiddel zijn huisdieren wel toegestaan. Buiten het verblijf dienen deze ten alle tijde te zijn aangelijnd, en buiten het campingterrein te worden uitgelaten.

Leestip:  Camping Zoomland in het altijd gezellige Brabantse land
Activiteiten op de camping
  • In de zomervakantie is er 6 weken een recreatieteam aanwezig.
  • Tijdens de zomervakantie houden ze iedere week een gezellige BBQ.
  • In de zomervakantie gaat iedere week de vuurkorf aan.
  • Recreatiezaal met een kinderhoek, een loungeplek en tafels om spelletjes te spelen.
  • Van maandag tot zaterdag is de snackbar ’s avonds geopend.
  • Zwemplas met zandstrand op 200mtr.
  • Speeltuin met schommels, een grote zandbak en een 2 toestellen. Eén voor de kinderen van 4 tot 12 en één voor de kinderen onder de vier jaar.

Website Camping de Beukenhof: www.campingdebeukenhof.com

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in