Camping Antholz in Zuid Tirol

Kampeerders zijn natuurliefhebbers en juist daarom komen zij ieder jaargetijde naar Antholz Italy in Zuid Tirol. De camping wordt geleid door de familie Wieser en staat bekend om zijn vriendelijke sfeer. Ingebed in een verrukkelijk natuurlandschap, heeft U hier een zuiver en prachtig uitzicht op de indrukwekkende bergwereld van de Rieserfernergruppe. Op grond hiervan heeft de ADAC de camping herhaalde malen een kwaliteitskenmerk toegekend waar U van op aan kunt.

Ligging

De ligging van de ongeveer twee hectaren grote camping, aangesloten op het plaatselijk “Bio-Heizwerk”, is rustig en zonnig. Ruime staanplaatsen, Infrarode warmte, voortreffelijke toiletvoorzieningen, met o.a vloerverwarming en toiletruimtes voor invaliden. Kortom, een uitrusting zoals men die graag wil hebben! Naast de camping ligt een halte van de lijnbus, waar je als gast kosteloos gebruik van kunt maken.

Leestip:  Jouw plekje op Camping De Boerinn met vroegboekkorting

Winter

Wintersprookjes, hier tussen de Dolomieten en de hoge Alpen is de winter bijzonder mooi en er zijn heel veel voorzieningen. Skiën en snowboarden in het topskigebied Kronplatz of bij de Helm, Haunold, in Cortina d’Ampezzo of in het Sella gebied.

Prachtige langlaufloipen kunt je in het Antholzerdal in Italy Zuid Tirol Südtirol Ook niet-skiërs komen hier aan hun trekken tijdens wandelingen in het romantische winterlandschap. Wekelijkse fakkeltochten met glühweinfeesten, eisstockschiessen (een soort curling), schaatsen en rodelen…een droom van een winter in Camping Antholz. Langlaufen waar de besten ter wereld met elkaar strijden. Verlichte rodelbaan en schaatsbaan bij de camping. Gratis skibus naar de Kronplaz, het grootste skigebied van Zuid Tirool en de Riepenlift. Vanzelfsprekend in het biatloncentrum van Antholz. Natuurrodelbaan van Stallersattel (6 km) Sneeuwzekere loipen, vol afwisseling, lopen onmiddellijk langs de camping.

Leestip:  Camping La Garenne in het mooie dal van de rivier de Eyrieux

Website Antholz

 

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in