Camperbeurs Hardenberg groeit door naar 90 exposanten

De dertiende editie van Camperbeurs in Evenementenhal Hardenberg is flink in trek bij exposanten. Al 87 exposanten hebben zich verzekerd van een plek op de beurs, daarmee is 95% van de beursvloer volgeboekt. “Wij hebben nu al 10 exposanten meer dan vorig jaar en wij verwachten in de komende twee maanden nog meer nieuwe deelnemers te verwelkomen. Met name op het gebied van camperaccessoires hebben we enkele plekken vrij. Deze exposantengroei past ook in de lijn van de laatste jaren waarin onze exposanten- en bezoekersaantallen stijgen”, zegt Marije Pol namens Camperbeurs.

De komende editie van Camperbeurs Hardenberg is op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 september 2022. Naar verwachting presenteren zich hier tussen de 90 en 100 exposanten, verdeeld over zes beurshallen. Er is een aanbod van nieuwe en tweedehands campers, mini-campers zoals kleine buscampers, inbouw voor de camper en de mogelijkheden voor het huren van een camper. Ook allerlei camperaccessoires zijn te koop. Verder is de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) aanwezig om camperliefhebbers te voorzien van tips voor een onbezorgd camperplezier.

Leestip:  Tonke Busfestival keert terug
Nieuwe samenwerkingspartners Campertheater

Op Camperbeurs Hardenberg wordt ook het zogeheten Campertheater ingericht waar tijdens alle beursdagen verschillende presentaties bij te wonen zijn. Nieuwe namen ten opzichte van andere jaren in dit theater zijn CamperTV en Kampeermeneer.nl. CamperTV geeft twee presentaties op de zaterdag met hun tips en ervaringen over het overwinteren in Spanje en Portugal met aansluitend op de presentatie een meet&greet. Kampeermeneer geeft twee presentaties op de zondag: ‘Verdienen met de (ver)huur van een camper, hoe werkt dat?’ en ‘Een camper huren of verhuren, hoe doe je dat?’.

Pol: “Wij zijn erg blij dat deze twee mooie namen uit de camperbranche zich verbinden aan Camperbeurs Hardenberg. Zowel CamperTV als Kampeermeneer.nl hebben een zeer omvangrijk online bereik en zijn daar erg actief met inspirerende content die perfect aansluit op Camperbeurs. Voor wie ze nog niet kennen, Tjerk Romkema inspireert via zijn kampeerblog Kampeermeneer.nl Nederland met kampeer- en campingtips om avontuurlijk en in de natuur te kamperen. CamperTV is een online videokanaal met bijna 18.000 abonnees. Drijvende kracht achter CamperTV is videomaker Erik die samen met zijn vrouw Wilma het kanaal heeft opgebouwd tot een inmiddels niet meer weg te denken medium in kamperend Nederland, België en Duitsland.

Leestip:  Frankia-club houdt technische dag

Tickets voor de dertiende editie van Camperbeurs op 23, 24 en 25 september 2022 in Evenementenhal Hardenberg zijn al online te bestellen via www.camper-beurs.nl.

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in