Camperbeurs Hardenberg biedt presentaties aan in Campertheater

Tijdens de aankomende editie van Camperbeurs in Evenementenhal Hardenberg kunnen bezoekers aanschuiven bij verschillende presentaties die worden gegeven in het Campertheater. Dit theater is een extra aanvulling voor bezoekers op de al bestaande beursvloer die in totaal verdeeld is over maar liefst zes beurshallen. In het Campertheater delen verschillende experts hun kennis met de bezoekers. De bezoeker leert onder andere om zelf een camper te bouwen en hoe ze zich het beste kunnen voorbereiden op hun reis met de camper.

De presentaties in het Campertheater worden gegeven door verschillende kennispartners, zoals het NKC (Nederlandse Kampeerauto Club), Camperfixx, Dus u wilt een camper? en Tank03. “Zij geven de bezoeker praktische informatie mee naar huis, zodat ze nog meer inzicht krijgen in het reizen met een camper. Alle sessies in het Campertheater zijn gratis bij te wonen voor bezoekers”, zegt Danielle Tigelaar namens de beursorganisatie. Verder zijn tijdens Camperbeurs Hardenberg veel merken vertegenwoordigd op de beursvloer, zoals Malibu, Karmann, Forster, Chausson, Laika, Concorde, Hymer, Dethleff, Sunlight Campers, Volkswagen buscampers, Adria, Burstner, Carthago, Hobby en Knaus.

Leestip:  Reizen met een elektrische campervan van evan
Overnachten tijdens Camperbeurs 2019

Tijdens Camperbeurs Hardenberg is het voor de bezoeker mogelijk om kosteloos te overnachten met de camper op het buitenterrein van Evenementenhal Hardenberg. Zo krijgen bezoekers de kans om nog even na te genieten van de vakantie met de camper. Naast hun bezoek aan Camperbeurs kunnen ze alles ontdekken wat Hardenberg te bieden heeft. Deze overnachting wordt gratis aangeboden bij een toegangskaartje voor Camperbeurs. De camper wordt tijdens de overnachting voorzien van stroom. Het is wel belangrijk om tijdig een plek te reserveren. Dit is mogelijk tot en met 23 september.

Vernieuwd restaurant geopend

Tijdens de Camperbeurs in Hardenberg is ook het compleet vernieuwde restaurant geopend. Hier kunnen bezoekers onder meer terecht voor een lunch. Verder zijn er op de beurs diverse terrassen die geheel worden aangekleed in de stijl van de beurs. Bovendien wordt elke dag een optreden verzorgd door verschillende muzikanten om de bezoekers het ultieme vakantiegevoel te geven.

Leestip:  Goboony lanceert uniek product
Beursvloer nagenoeg volgeboekt

Eerder maakte de organisatie al bekend dat Camperbeurs groeit naar zes beurshallen. Op dit moment is 90 procent van de beursvloer volgeboekt. Belangstellenden kunnen voor informatie vrijblijvend contact opnemen met Danielle Tigelaar via danielle.tigelaar@easyfairs.com.

Openingstijden Camperbeurs 2019

De Camperbeurs in Hardenberg geldt al jaren als afsluiter van de zomervakantie. Dit jaar vindt de beurs plaats op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 september van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs is voor volwassenen (vanaf 13 jaar) 8 euro (online ticket) en 9 euro aan de deur. Kinderen van 5 tot en met 12 jaar betalen online 4,50 euro of 5 euro aan de deur. Kinderen tot en met 4 jaar hebben gratis toegang, ook het parkeren is gratis. Voor meer informatie en kaartverkoop: http://www.camper-beurs.nl.

Nog geen waarderingen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in