Belangstelling voor horeca binnen de recreatiebranche

Horecaleveranciers krijgen prominente plek op Recreatie Vakbeurs 2024

HARDENBERG – Horecaleveranciers krijgen op de komende editie van Recreatie Vakbeurs op 12, 13 en 14 november 2024 in Evenementenhal Hardenberg een nieuwe en prominente plek op de beursvloer. Hiermee speelt de beurs in op de groeiende vraag en belangstelling voor horeca binnen de recreatiebranche.

Eerder al aangekondigd, wordt het segment ‘Horecaleveranciers’ verplaatst naar een prominente locatie. Deze bevindt zich nabij de segmenten ‘Tuin en Park’, ‘Mobiliteit’ en ‘Bijzonder Overnachten’. Door het toevoegen van horecaleveranciers, belooft deze hal te bruisen van activiteit en innovatie. Bovendien krijgen de bezoekers gemakkelijk toegang tot een breed scala aan producten die relevant zijn voor hun bedrijfsvoering.

Recreatie Vakbeurs

“We zijn verheugd om aan te kondigen dat gerenommeerde namen als Délifrance, La Venezia IJs, Diversi Foods, Donna Italia en Scheltinga Verpakkingen aanwezig zijn op de komende editie van Recreatie Vakbeurs. Met hun aanwezigheid wordt de beurs een inspirerende showcase van toonaangevende leveranciers binnen de horeca- en recreatiebranche. Er zijn nog slechts zes stands beschikbaar”, zegt Nick Bouwmeester, adviseur van Recreatie Vakbeurs.

Leestip:  Wereldhavendagen 2024

Mis het niet: noteer 12, 13 en 14 november 2024 alvast in de agenda voor Recreatie Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg. Voor meer informatie: recreatie-vakbeurs.nl.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in