Atrak daktenten gebouwd voor on- en offroad-avonturen

Atrak daktenten zijn gebouwd om het wild, de kou, de hitte en de wind te doorstaan. Ontworpen in Europa en gevestigd in Amsterdam. Atrak daktenten zijn de meest betaalbare in hun klasse.

Breng je avontuur naar een hoger niveau

Atrak daktenten zijn opzetvriendelijk en gebruiksvriendelijk. Hun daktenten zijn gemaakt van de meest duurzame stoffen om je zo droog, koel en warm mogelijk te houden. Tijdens het kamperen bovenop je auto ben je beschermd tegen insecten en dieren. Dankzij het matras van 5 cm ben je gegarandeerd van een goede nachtrust.

Laat Atrak jouw kampeerervaring naar een hoger niveau tillen.

Waarom Atrak daktenten

Ontworpen in Nederland en gemaakt voor EU-normen. Hun tenten zijn gebouwd om de meest uitdagende terreinen te doorstaan.

Een beter zicht met Atrak

Het beste uitzicht van de natuur. Atrak daktenten zijn ontworpen om je het meeste van het prachtige landschap te laten zien. De meeste van hun daktenten zijn voorzien van ramen en dakpanelen, waar je van kunt genieten.

Leestip:  PUMP IT UP! de Air Shelters van Coleman
Comfort +

Atrak daktenten zijn voorzien van 5 cm dikke matrassen, die binnen blijven en je kunt de tent eenvoudig opzetten. Bij het sluiten blijft de matras binnen.

4 Seizoenen

De dankten zijn er voor om vier seizoenen te genieten. Atrak daktenten helpen je koel, droog en warm te blijven.

ATRAK DE NAAM

Laat hun je meenemen naar de wilde rivieren en rotsachtige bergen in de Kaspische Zee. Atrak is de naam van een rivier die begint bij de bergen in Iran en uitmondt in de zuidelijke Kaspische Zee in Turkmenistan.

De attributen van deze rivier hebben hun ook de naam ervan laten lenen. Atrak is duurzaam in rotsachtige bergen en blijft stabiel in verschillende weersomstandigheden.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in