Nieuw in 2024: Vakantiebeurs Noord-Nederland in Gorredijk

In De Skâns in Gorredijk vindt op 24 en 25 februari 2024 de allereerste editie van de Vakantiebeurs Noord-Nederland plaats. Voor de Vakantiebeurs Noord-Nederland zijn initiatiefnemers Louis Oudshoorn (De Kan Hoeve, De Veenhoop) en Arie Jonkman (Camping Jonkman, Lippenhuizen) op zoek naar enthousiaste standhouders.

“Dit is een uitgelezen kans voor bedrijven in de reisbranche om zich te presenteren aan een gevarieerd en enthousiast publiek dat op zoek is naar betaalbare vakanties in zowel binnen- en buitenland”, vertelt Louis Oudshoorn. “Wij streven naar een laagdrempelig evenement, zowel voor bezoekers als standhouders”, vult Arie Jonkman aan. “Voor kleinschalige campings, B&B’s en vakantiehuizen is het vaak niet haalbaar om zich te presenteren op een grote vakantiebeurs. Zij verzuipen als het ware tussen de ‘grote jongens’. Anderzijds zijn heel veel mensen juist op zoek naar dit soort unieke en authentieke vakantieadressen. Deze mensen willen wij tijdens de Vakantiebeurs Noord-Nederland graag samenbrengen.”

Leestip:  Camperbeurs Hardenberg klaar voor allergrootste editie ooit

Oudshoorn en Jonkman hebben zelf de nodige ervaring als standhouder op vakantiebeurzen in binnen- en buitenland en merkten daar de grote belangstelling voor de authenticiteit die kleinschalige vakantieadressen vaak kunnen bieden. Omdat er in Fryslân nog geen vakantiebeurs was met dat aanbod, besloten ze zelf in dit gat te springen en een vakantiebeurs te organiseren.

Bedrijven die zich graag willen presenteren op de Vakantiebeurs Noord-Nederland kunnen zich aanmelden via de website www.vakantiebeursnoordnederland.nl

Bezoekers informatie

Locatie
Multifunctioneel centrum De Skâns – Loaijersstrjitte 2, 8401 DV Gorredijk

Datum
zaterdag 24 februari en zondag 25 februari

Tijd
zaterdag van 13:00 tot 17:00 uur
zondag van 10:00 tot 17:00 uur

Toegangsprijs
Een dagkaart voor de Vakantiebeurs Noord-Nederland kost € 5,= per persoon
Kinderen jonger dan 16 jaar onder begeleiding van een volwassene hebben gratis toegang.

Leestip:  Recreatie Vakbeurs 2023: Overweldigende belangstelling

Parkeergelegenheid
Als bezoeker kun je gratis parkeren. De Skâns beschikt over een eigen parkeerplaats, daarnaast is het in heel Gorredijk mogelijk om gratis te parkeren.

Openbaar vervoer
Voor wie met het openbaar vervoer komt: het busstation van Gorredijk is op ongeveer vijftig meter afstand van De Skâns. Vanuit Heerenveen en Drachten is er een directe verbinding.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in