Lacet Niederrhein de grootste chaletbouwer van Duitsland

Lacet Niederrhein GmbH is zo’n 10 jaar geleden ontstaan, na de overname van een bestaande onderneming die daarvoor ook al jaren actief was in de productie van chalets. Doordat we de medewerkers en hun vakmanschap voor onze organisatie konden behouden, hebben we binnen ons bedrijf meer dan 30 jaar ervaring met chaletbouw in huis.

Grootste chaletbouwer van Duitsland
In de loop der jaren hebben wij ons volledig gespecialiseerd in de bouw van chalets voor het midden- en hogere segment. Hierdoor zijn we uitgegroeid tot de grootste chaletfabrikant van Duitsland en een van de grootste chaletproducenten in Europa.
Markten: Duitsland, Nederland, Belgie, Zwitserland en Oostenrijk
Het grootste gedeelte van onze chalets produceren we voor de Noord-Europese markt. Onze belangrijkste afzetlanden zijn Duitsland, Nederland, België, Zwitserland en Oostenrijk. We bedienen zowel de individuele consument als de zakelijke markt.
Kwaliteit en maatwerk uit eigen fabriek
Doordat we alle chalets volledig in onze eigen fabriek produceren, zijn we in staat een constante, hoge kwaliteit te waarborgen. Ook biedt dit ons de mogelijkheid om elk chalet op maat te maken. Niet alleen grote afnemers, maar ook individuele klanten kunnen bij ons hun eigen chalet samenstellen.
Inspiratie: ideeën voor uw chalet op maat
U kunt uw chalet helemaal naar eigen wens laten indelen en inrichten: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Website Lacet Niederrhein GmbH

Leestip:  Nettowinst per autodealer gedaald naar 1,34 procent
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in