Het vakantiesalon 2019 ja het is carnaval

Carnaval ? Je hoort het goed! Denk maar aan al die kleurrijke verkleedpartijen en folkloristische muziek. Dit jaar dompelen ze je tijdens het Vakantiesalon onder in de folklore van Carnaval van over heel de wereld! Carnaval is reeds sinds zijn ontstaan populair. Het is een moment van vertier waar iedereen aan kan deelnemen : jong en oud, arm en rijk, iedere bestemming op zijn manier. Laat de mensen genieten van de verschillende lokale tradities. En de muziek ? Die zal weerklinken in de Paleizen van het Vakantiesalon… Overtuigd? Kom samen Carnaval vieren tijdens deze korte koude februari dagen.

Waarom naar Het Vakantiesalon 2019 komen?

Van het mysterieuze noorderlicht in het Hoge Noorden tot een tropische cocktail onder een palmboom in Thailand… In de villages proef je de hele wereld onder één dak.

Leestip:  Bezoek de eerste editie van Vakantiebeurs Noord-Nederland
Zon, Zee, Lucht & Natuur

Waar gaan we heen? Een weekje onder de zon? En tochtje op de zee? Geef mij maar een stevige wandeling in de prachtige natuur en de zuivere lucht…Wat vast staat is dat het Vakantiesalon in teken staat van de 4 natuurelementen…kom ontdekken waar jouw volgende reis heen gaat….

Kids-, familie- en groepreizen,

Gaan we op safari of boeken we een bungalow, camping of hotel ? Liever genieten in luxe of verkennen we de geheimen van moeder natuur ?
Kinderen mee op reis of toch maar liever op sportkamp of op stap met de jeugdbeweging ?
Keuzes maken is een echt avontuur … en dat avontuur begint bij jouw.

De beurs biedt je leuke vakanties aan voor kinderen, families of groepen én staan inspiratie en (inter)actie hoog op uw lijstje? Dan zijn ze op zoek naar jouw!
Hun objectief ? Een “Travel Around the World” parcours realiseren met tal van animaties en culture ontdekkingen.

Leestip:  Caravana pakt uit met veelzijdig kampeeraanbod

Alles weten over Het vakantiesalon 2019

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in