De nationale kampeerdag: vier én ervaar het kampeergeluk

Winterswijk – Aanstaande zaterdag  22 juni is het zover: de derde editie van de succesvolle nationale kampeerdag. Hoe geweldig zou het zijn als heel Nederland in een camping verandert? Een plek waar iedereen je begroet, je hulp krijgt zonder het te vragen en je een praatje maakt met een onbekende. Dat gevoel zou iedereen eens moeten ervaren, en daarom heeft kampeershop Obelink in Winterswijk de nationale kampeerdag in het leven geroepen. Een dag waarop iedereen, jong en oud, uitgedaagd wordt om de kampeerder in zich naar boven te halen en het ultieme kampeergeluk te ervaren.

Kamperen is voor iedereen

Internationale comic sans dag, nationale krokettendag en CAPSLOCKDAG: zomaar een greep uit enkele geinige feestdagen. Door de toenemende populariteit van kamperen kon de nationale kampeerdag uiteraard niet ontbreken, want kamperen is voor iedereen. Ga op 22 juni een dagje terug naar de basis met de mensen die belangrijk voor je zijn. Ga het avontuur aan samen met je familie, maak nieuwe herinneringen met je buurt, creëer een sterkere band met je voetbalteam of beleef een gezellige dag met je vriendengroep. Op deze dag hoeft niks, maar alles mag. Ga naar de camping, zet een tent op in de tuin of houd een slaapfeest in de woonkamer. Haal de kampeerder in je naar boven en vier de nationale kampeerdag, want kamperen is een feest! Waar zet jij 22 juni de tent op?

Wat anderen doen op de nationale kampeerdag

De aanmelding op www.denationalekampeerdag.nl is van start en overal in Nederland ontstaan leuke initiatieven. Op ons Instagram kanaal @nationalekampeerdag of op onze facebookpagina @denationalekampeerdag volg je de laatste updates over de kampeerdag. Organiseer je iets leuks op deze dag? Deel jouw kampeeravontuur door #nationalekampeerdag op social media te gebruiken.

Leestip:  De Brabantse Caravan Dagen 2024

Website www.denationalekampeerdag.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in