Chausson is een vermaard Frans merk

Chausson is een merk van Trigano, de europese marktleider van toeristische voertuigen.
Chausson is een vermaard Frans merk, met een sterke geschiedenis. Voor de sector van Alkoven en Half-integralen worden de ontwerpen en de productie voorzien door Trigano VDL in Tournon sur Rhône (Ardêche-Frankrijk) in het hart van de wijngaarden van de Vallée du Rhône: Ongeveer 5.000 campers worden op één van de grootste productiesites van Europa geproduceerd (met een oppervlakte die gelijk staat aan 33 voetbalvelden).

Voor de sector ‘Vans’ (ingerichte bestelwagens), is een speciale fabriek gewijd aan het ontwerp en de productie.

Chausson is aanwezig in meer dan 15 landen in Europa en profiteert van een groot distributienetwerk, die ware specialisten zijn in Toeristische voertuigen.

De sterke punten van Chausson

+ 36 jaar in 2016, ofwel het equivalent van 50.000 gefabriceerde Chausson campers.
+ Als strategische punt van uw camper is de waterdichtheid bij Chausson 7 jaar gegarandeerd
+ IRP is een belangrijke innovatie voor een betere isolatie, een betere weerstand, een betere bescherming.

Voor Chausson is de camper een ware levenswijze

Voor hun dient de camper synoniem te zijn aan passie, plezier en ontdekking, waar je ook bent, en in welk seizoen dan ook, en hoe duur een camper ook mag zijn. Ze is niet op zoek naar de laagste prijs of naar een heel scala aan uitrustingen. Naast de juiste implementatie is zei altijd op zoek naar de juiste dosering tussen prijs en uitrusting. Dit betekent dat voor iedere uitrusting we zeer zorgvuldig de verhouding functionaliteit/prijs bestuderen.

Leestip:  Chausson Golden Line als kantoor of avonturencamper

Bepaalde functies, (zichtbaar of onzichtbaar), zijn voor ons onontbeerlijk, en worden dus systematisch standaard op onze Alkoven en Half-integralen geïnstalleerd, zoals:

Onontbeerlijk op de drager: Verbrede spoorbreedte (wegligging), elektrisch pack & stoel met dubbele armleuning (Comfort), ABS & airbag (Veiligheid). De versterkte polyester carrosserie en dak. Onontbeerlijk in de leefruimte: een verrijdbare verwarming (comfort van de passagiers), het 2e poortje dat toegang geeft tot de garage (praktisch).

kijk voor meer informatie op Chausson

 

 3.7/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in