Woning op vier wielen? Reis je online mee

1

”Genietend van het geluid van de oceaan, raak ik verdwaald in mijn gedachtes”

Over hoe het zal zijn als ik kies voor het pad naar het onbekenden. Het zo geheten ‘alles achter je laten’. Ik visualiseer me dan rijdend in de zon aan een prachtige kustlijn. Met aan de ene kant een groot blauw meer, aan de andere kant hoge bergen. Die me stiekem toch wel de rillingen geven wetend dat ik die ook zal moeten passeren met mijn woning op vier wielen…  Woning op vier wielen? Een auto die groot genoeg om in te kunnen wonen, waarin ik kan douchen. Waarbij ik graag met meerderen personen dient te kunnen eten. En met een dakterras waar je kan genieten van de felste sterren en de donkerste nachten.

Ik begin aan het ombouwen van een Mercedes Sprinter, waarmee mijn hondje Stars en ik de wereld willen gaan ontdekken. Mijn naam is Amber de Bruin en ik ben 22 jaar oud. Mijn mopshondje Stars (van bijna een jaar) maakt het reisteam compleet. Ik beschrijf mezelf als een sportieve en creatieve onderneemster. Ik kan geen genoeg krijgen van het buitenleven, het ontdekken van nieuwe plekken maakt mij compleet.

Amber de Bruin En Stars de hond
Amber & Stars

Bij het verbouwen van de camper, wordt er gelet op de duurzaamheid en kwaliteit van de producten. De bouw wordt uniek en comfortabel en voldoet geheel aan de nieuwste trends. De verbouwing van mijn camper kun je nu online volgen via Instagram en mijn reiswebsite, ik deel hier al mijn voorderingen er ervaringen van het ombouwen van een camper tot het maken van de leukste reizen!

Reis je online mee, ik kijk uit naar je support!

Groetjes Amber & Stars

 3.4/5 (8)

Wat is je waardering?

1 REACTIE

  1. Super, Amber. Wat een geweldige reis wordt dat. Ik wens je heel veel succes en vooral, geniet ervan! Juist in deze tijd is het belangrijk je eigen uitdagngen aan te gaan. Pas goed op jezelf. En op dat hondje!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in