Wijnen Camperverhuur geven reislustige mensen een kans

1

Wijnen Camperverhuur is een verhuurbedrijf in Maasbree met een grote passie voor campers.

Graag stellen wij hun even voor. Zij zijn Geert Wijnen en Carry Wilms en verhuren sinds 2017 campers. Ze zijn dol op reizen en houden van avontuur, natuur en de vrijheid van het reizen met een camper. hun zeer ruime verhuur-campers zijn van alle gemakken voorzien om je een fijne en vooral zorgeloze camper-vakantie te bezorgen.

Een camper huren kan al bij hun voor € 595,- per week in het laagseizoen. Het onderhoud van de campers doen ze zelf in hun eigen werkplaats. Geert is mede-eigenaar van Ewalds&Wijnen autoservice Maasbree, gespecialiseerd in auto’s, bedrijfswagens en natuurlijk campers! Zij zorgen ervoor dat de camper altijd in een goede conditie meegaat op jouw vakantie! Voor vragen of reserveringen kan je bij Carry zijn. Zij zal al jouw vragen zo compleet mogelijk proberen te beantwoorden.

Hun missie? Zo veel mogelijk reislustige mensen de kans geven een zelf geplande reis in een comfortabele camper mogelijk te maken. Vandaar dat ze kiezen voor verschillende modellen, zodat het voor iedere liefhebbers mogelijk is een gepaste camper te huren.
Zij nodigen je graag uit om te komen kijken naar hun verschillende camper modellen (graag alvorens even een afspraak maken).

Leestip:  Reisdagboek Camper

Kijk op de website van Wijnen Camperverhuur voor meer informatie.

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in