Wereldhavendagen 2024

6, 7 en 8 september 2024 – Rotterdam

De 47e editie van het grootste jaarlijkse maritieme evenement van Nederland vindt plaats op 6, 7 en 8 september 2024 in Rotterdam. Met talloze kadeactiviteiten, spectaculaire shows op het water en bijzondere excursies ontdekken honderdduizenden bezoekers van jong en oud weer de veelzijdigheid van de Rotterdamse haven.

Behalve verschillende verrassende nieuwe onderdelen ontbreken uiteraard ook het programma in de stad en de knallende zaterdagavondshow met vuurwerk niet.

Voor jongeren en werkzoekenden staat de hele vrijdag van het evenement in het teken van de carrièremogelijkheden van de haven.

De ticketverkoop voor de excursies, vaartochten en tours start naar verwachting op 15 augustus.

Foto Credit: Anne Reitsma
Website Wereld Havendagen: wereldhavendagen.nl

Over de Wereldhavendagen

De Wereldhavendagen in Rotterdam trekt jaarlijks honderdduizenden bezoekers en is daarmee het grootste jaarlijkse maritieme evenement van Nederland. Bij de talloze kadeactiviteiten, shows op het water en excursies in het havengebied en de stad ontdekken jong en oud waarom de Rotterdamse haven zo’n dynamische, slimme en veilige plek is, waar hard gewerkt wordt aan de innovatieve oplossingen voor een duurzame, leefbare toekomst. De 47e editie van de Wereldhavendagen vindt plaats op 6, 7 en 8 september 2024.

Leestip:  5 x de mooiste off the beaten track locaties van Kroatië

De hoofdsponsors van de Wereldhavendagen zijn Port of Rotterdam en Rotterdam Festivals. De Koninklijke Marine is hoofdpartner.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in