Voortenten festival bij Caravan Centrum Meerkerk

Op donderdag 5, vrijdag 6 en zaterdag 7 maart is het Voortenten Festival bij Caravan Centrum Meerkerk. Dit is de grootste pop-up voortentenshow van Nederland!

Tijdens het Voortenten Festival staan er vele modellen voortenten en luifels uitgestald in hun showroom. Naast hun eigen medewerkers, die je alle informatie kunnen geven over de verschillende modellen, zijn er vertegenwoordigers aanwezig van Dorema en Isabella.

Natuurlijk is een Voortenten Festival geen feestje zonder acties. Zo krijg je op een Dorema voortent 10% extra korting bovenop de 30% folderkorting. Bij de aanschaf van een Isabella voortent krijg je 10% korting op de folderprijs + twee gratis stormbanden en een framespanner t.w.v. 75,-.

Ook maak je kans om het aankoopbedrag van jouw voortent of luifel terug te winnen. Alle bestellingen die tijdens het Voortenten Festival gedaan worden komen in de grabbelton. Aan het einde van het Voortenten Festival trekken zij één bestelling uit de grabbelton en deze persoon wint het complete aankoopbedrag terug.

Leestip:  90 jaar Kip Caravans

Tijdens het Voortenten Festival worden heel veel voortenten en luifels getoond. Kijk hier voor het complete overzicht.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in