Vader en Zoon weekend op Camping Starnbosch

0

Je vraagt zich misschien af wat dit is? Al vele jaren vindt op Camping Starnbosch in het groenste dorp van Nederland, Dalfsen, het enige echte vader en zoon weekendplaats. Ook dit jaar gaan we weer voor een extra feestelijk programma. En wel van 21 tot en met 23 juni 2019.

De vaders doen samen met hun zonen allerlei “mannen dingen” in dit weekend. Naast het nodige entertainment om naar te kijken is er genoeg te doen in zo’n weekend. Allerlei spannende spel- en doe-activiteiten, natuurlijk voor stoere mannen, staan er op het programma. En de vader en zoon barbecue mag natuurlijk niet ontbreken. Een uitstekend weekend dus om de vader – zoon band weer eens aan te halen. Vele vaders en zonen staan dan ook weer te popelen tot we van start gaan.

Leestip:  Ze hebben een droom, wie weet of heeft er een plekje voor Stoer

Vader en Zoon weekend

Het vader en zoon weekend is geschikt voor alle leeftijden. Dus niet alleen voor kleine kinderen.

Hou de datum vrij in uw agenda voor het komende Vader en Zoon Weekend. 21 tot en met 23 juni 2019.

Ben je al om? Je kan je aanmelden. Of moeten ze je nog overhalen om ook gezellig te komen naar het vader en zoon weekend? Kijk dan naar het programma welke zij de vaders en zonen gaan bieden.

vaderzoon

Voor de ongeruste dames. Het zal de mannen aan niets ontbreken. Ze zorgen voor heerlijk eten voor ze. Je krijgt ze ook weer heel terug zondagmiddag (wel een beetje uitgeblust). En willen de dames alles nog even checken vooraf? Daar hebben we het vader en zoon opbouw weekend voor!

Leestip:  Camping en bungalowpark in de Rimboe bij Ermelo

Naast dat je met jouw eigen tent, caravan of camper komt hebben ze op Camping Starnbosch ook diverse huur mogelijkheden. Zo heb je de keuze uit huur caravans, tenten, trekkershutten, diverse huisjes en 6 persoons-, 8 persoons- en een 12 persoons groepsaccommodatie. En dit alles tegen speciale “vaderenzoonweekend tarieven”.

Je kan hier bekijken wat de kosten zijn voor het vader en zoon weekend 2019. Voor meer info over de accommodaties kan je terecht op de website van Camping Starnbosch.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *